СССР

• Автор теми Автор теми Валерий
  • Дата створення Дата створення
И эти люди еще называют Россию страной алкоголиков...
Народ бухал много, слишком много, в результате компании стал бухать меньше.
Тому, що Ви визначтесь, чи бухали, багато,чи мало, бо у Вас спочатку: росіяни не бухають, а потім: много бухали...

Почему бухал? Да черт его знает. Каждый случай надо смотреть отдельно.

Як це так? тобто у кожного своя причина була, а чомусь бухали всі і много??? Це значить, що щось спільне було, що призводило до цього "много бухали"

Тому, що Ви визначтесь, чи бухали, багато,чи мало, бо у Вас спочатку: росіяни не бухають, а потім: много бухали...

Вовсе нет. Я говорил что так как вы видите причину распада СССР в трудностях с бухлом, то не имеете права называть русских алкоголиками. Потому как "и эти люди запрещают мне ковыряться в носу?"

Як це так? тобто у кожного своя причина була, а чомусь бухали всі і много??? Це значить, що щось спільне було, що призводило до цього "много бухали"

Что вы хотите услышать? Я не знаю почему бухали.

Что вы хотите услышать? Я не знаю почему бухали.

От і добре!

"Те кто говорят, что піть нада меньше, і те кто говорит, что пить нада больше, сходятся в одном - ПИТЬ НАДА! " (С)

Не треба виправдовуватись!! Всі бухають!! Всі! ;)

От і добре!

"Те кто говорят, что піть нада меньше, і те кто говорит, что пить нада больше, сходятся в одном - ПИТЬ НАДА! " (С)

Не треба виправдовуватись!! Всі бухають!! Всі! ;)

Ну и? Что вы доказать то хотели?

Ну и? Что вы доказать то хотели?

Вам щось доводити? Взагалі нікому нічого доводити не хочу!!! Та це й не можливо, людину можна переконати, але не в таких випадках!! Що ж до теми, то Вам популярно в сусідній гілці пояснили "по дифіцит"!

Якщо про ********, то почитайте Андруховича "Московіада"

От українські варіанти, але точно є переклад на російську!! Вам сподобається!

Посилання видалено

"...Ти гадав, Отто фон Ф., поплівшися у хвості за старими галичанськими уявленнями, що пивбар - це обов'язково затишна і суха печера на старовинній брукованій вуличці, де па вивісці симпатичний Чортик із округлим від зловживань кендюшком, де тьмяне світло, неголосна музика, а кельнер вживає незбагненне словосполучення «прошу пана»? Ти сподівався, що твої друзяки заведуть тебе у такий собі просяклий бурштином парадиз, куди не досягає дощ, грім, бум, мор, страх, путч, глад? Натомість маєш - пивбар на Фонвізіна, якась незбагненна конструкція, збірна-розбірна ********, щось паче ангар посеред великого азійського пустиря, зарослого першою травневою лободою. Ангар для пияків. Звідси вони вилітають па бойові чергування. І поміститися їх тут може кілька тисяч. Ціла пияцька дивізія зі своїми генералами, полковниками, лейтенантами і, як ти, салабонами.
Пивбар на Фонвізіна - це погромне, завбільшки з вокзал, але вокзал Київський, а не Савьоловський, такий собі колосальний відстійник перед брамою пекла. Але це ще не все. Існує ще не менший за площею шмат рівнини, обмежений металевими стовпами, на яких тримається пластиковий дах. Стін немає. Лише колючі дроти, під'єднані до загальної електромережі.
І для того, аби потрапити сюди, треба сплатити рубель. Мито для Вельзевула, інтереси якого при вході представляє криміногенний молодик у колишньому білому одязі. Причому кожен забраний Вельзевулом рубель не є чимось безповоротно втраченим. Його повертають тобі, його тобі воздають у вигляді риби, безрадісної сірої мертвої риби, якої б ти ніколи не вживав, коли б мав право без неї отримати своє пиво. Але права такого в тебе нема. Риба - це перепустка до пивного причастя, сакральний і смердючий символ, збережений ще, можливо, з часів раннього християнства. Збережений і спотворений, бо тут відбувається одна з блюзнірських мес, апокаліптична забава для горлянок і сечових міхурів...."

Посилання видалено

У каждого государства есть ахиллесова пята. У СССР слабым местом был партаппарат, даже скорее всего пост генсека. Это все равно что говорить про застреленного человека типа он сам прогнил и умер...

У СССР слабым местом была зависимость от цен на нефть.

У СССР слабым местом была зависимость от цен на нефть.

Срочно выбросьте книги нашего великого экономиста Гайдара!:)
"Зина, в печку её!"(с)

DVD не DVD, но микроволновку, которую в США придумали в 1947 году, СССР так и не смог сделать до самого своего распада. ;)

Вообще то была и называлась электрическая духовка, но это неважно. Дело не в этом. Дело в том, что это могло бы служить аргументом в том случае, если бы нам не пришлось за 20-е столетие дважды фактически с нуля отстраивать страну.

Дело не в этом. Дело в том, что это могло бы служить аргументом в том случае, если бы нам не пришлось за 20-е столетие дважды фактически с нуля отстраивать страну.

ТО це вам доводилось відбудовувати країну двічи?? Мої тапочки вже впісялись!!!:D :D :D

Вам, це кому?

ТО це вам доводилось відбудовувати країну двічи?? Мої тапочки вже впісялись!!!:D :D :D

Вам, це кому?

А что вас так рассмешило? Два раза: После Гражданской (индустриализация туда же) и после ВОВ. Или вы считаете что не пришлось?:)

Кому? Нам, гражданам СССР...

А что вас так рассмешило? Два раза: После Гражданской (индустриализация туда же) и после ВОВ. Или вы считаете что не пришлось?:)

Кому? Нам, гражданам СССР...

От тут пан і проколвс!!! УКРАЇНСЬКІ СЕЛЯНИ до початку 50х років не були громадянами, а названа вами "перша відбудова" ЧИНИЛАСЬ САМЕ ЇХ РУКАМИ!!!!!! Будете сперечатись? Ну а ви точно не український селянин!

Що ж до другої відбудови, то тут теж по більшості українці свій край відбудовували, бо хто більше постраждав в економічному плані ніж україна???

От тут пан і проколвс!!! УКРАЇНСЬКІ СЕЛЯНИ до початку 50х років не були громадянами, а названа вами "перша відбудова" ЧИНИЛАСЬ САМЕ ЇХ РУКАМИ!!!!!! Будете сперечатись? Ну а ви точно не український селянин!

Що ж до другої відбудови, то тут теж по більшості українці свій край відбудовували, бо хто більше постраждав в економічному плані ніж україна???

Да-да-да, конечно-конечно, всё в СССР построили украинские селяне-****аждане, в то время как русские сидели на кресле качалке, жевали бутерброды с ветчиной и кидались в украинских селян-****аждан огрызками яблок...

Да-да-да, конечно-конечно, всё в СССР построили украинские селяне-****аждане, в то время как русские сидели на кресле качалке, жевали бутерброды с ветчиной и кидались в украинских селян-****аждан огрызками яблок...

Шутить изволите?

А хто будував дніпрогрес(це узагальнений образ)? Певно професійні будівельники із західного сибіру??

Шутить изволите?

А хто будував дніпрогрес(це узагальнений образ)? Певно професійні будівельники із західного сибіру??

В смысле кто? Вся страна строила. Все работали вместе, и сейчас делить кто что сделал бессмысленно, потому что точно об этом сказать нельзя. У вас есть список строителей ДнепроГЭС?

В смысле кто? Вся страна строила. Все работали вместе, и сейчас делить кто что сделал бессмысленно, потому что точно об этом сказать нельзя. У вас есть список строителей ДнепроГЭС?

А у вас є???
Це БАМ всі разом будували, а дніпрогрес будували селяни, щоб заробити собі та своїй сім'ї на життя!! Як ви памятаєте не паспортів, не землі ленін селяна так і не дав тому доводилось заробляти на будівництвах!!! Чи ви хочете сказати, що "тисячи робітників з усіх куточків нашої необ'ятної родини зібрались, щоб побудувати диво радянської інженерної думки"??? Це навіть не смішно!! Ви ж доросла людина і про 60-70 багато знаєте, а тут таке!!!

Сибір в ті часи взагалі була сільськогосподарською!!! Це вже після війни туди всі українські заводи та КБ вивезли, де вони і залишились у вигляді теперішніх підприємств!!!

А у вас є???
Це БАМ всі разом будували, а дніпрогрес будували селяни, щоб заробити собі та своїй сім'ї на життя!! Як ви памятаєте не паспортів, не землі ленін селяна так і не дав тому доводилось заробляти на будівництвах!!! Чи ви хочете сказати, що "тисячи робітників з усіх куточків нашої необ'ятної родини зібрались, щоб побудувати диво радянської інженерної думки"??? Це навіть не смішно!! Ви ж доросла людина і про 60-70 багато знаєте, а тут таке!!!

К чему это всё? Вы меня пытаетесь убедить что индустриализация дело рук исключительно украинских селян?

Сибір в ті часи взагалі була сільськогосподарською!!! Це вже після війни туди всі українські заводи та КБ вивезли, де вони і залишились у вигляді теперішніх підприємств!!!

Да у нас вообще всегда хорошо было. Индустриализация Сибири началась во время войны, когда была массовая эвакуация заводов с западных областей СССР. И поверьте мне, не только украинских. И ядерное производство здесь организовывалось и производство спутников. Делалось это усилиями всей страны. Всей.

К чему это всё? Вы меня пытаетесь убедить что индустриализация дело рук исключительно украинских селян?
Вгадали!!!!
Да у нас вообще всегда хорошо было. Индустриализация Сибири началась во время войны, когда была массовая эвакуация заводов с западных областей СССР. И поверьте мне, не только украинских. И ядерное производство здесь организовывалось и производство спутников. Делалось это усилиями всей страны. Всей.

А я казав щось суперечливе?? Так не тільки з України!! Так супутник та все що було після 50х це вже радянський народ, а до війни оного не було!!

Україна була головним джерелом ресурсів до війни, а індустріалізація проводилась саме руками українських селян - от і все!!!

Памятаєте з чого діалог почався?

Дело в том, что это могло бы служить аргументом в том случае, если бы нам не пришлось за 20-е столетие дважды фактически с нуля отстраивать страну.

Не вам, а НАМ!

Вгадали!!!!

А я казав щось суперечливе?? Так не тільки з України!! Так супутник та все що було після 50х це вже радянський народ, а до війни оного не було!!

Україна була головним джерелом ресурсів до війни, а індустріалізація проводилась саме руками українських селян - от і все!!!

Памятаєте з чого діалог почався?

Не вам, а НАМ!

Ерунда это всё. Русские так же работали. Ресурсы важнейшие были и из Баку (нефть), с Русского севера (лес), да и с той же Сибири, хлеб тоже не одна Украина производила. Назвать УССР главным источником ресурсов это ошибка. Заслуга индустриализации и послевоенного восстановления принадлежит всем гражданам СССР. Строительство было же не только на Украине. Я ни в коей мере не говорю что укрианцы ничего не делали. Делали, работали на абсолютно равных условиях со всеми...

Ерунда это всё. Русские так же работали. Ресурсы важнейшие были и из Баку (нефть), с Русского севера (лес), да и с той же Сибири, хлеб тоже не одна Украина производила. Назвать УССР главным источником ресурсов это ошибка. Заслуга индустриализации и послевоенного восстановления принадлежит всем гражданам СССР. Строительство было же не только на Украине. Я ни в коей мере не говорю что укрианцы ничего не делали. Делали, работали на абсолютно равных условиях со всеми...

ВИ забули про МЕТАЛ та ВУГІЛЛЯ!!! Про газ!! ЯКИМ УКРАЇНА свого часу москву гріла!!!

Якщо Україна така не значна була, то нафіга вона російській імперії??

Назад
Зверху Знизу