Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сравнение Мерефы и Люботина

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
так, я також тут буваю, це водолага... і що? до чого тут центр Мерефи чи Люботина?
Так с Мерефы туда 30 км, а Харьковчане и 60 не брезгуют. А то тут все переживают , что бедные мерефянцы 25 км до зоопарка детей не довезут

А то тут все переживают , что бедные мерефянцы 25 км до зоопарка детей не довезут
ніхто не перейматься, усім - плювати...
Так с Мерефы туда 30 км, а Харьковчане и 60 не брезгуют.
а до Безлюдовки 15 і до Вяловського - 15 і 30 до Салтова і шо? Мерефа тут до чого?

Жить возле леса намного приятней, чем возле чадящего грохочущего проспекта
це безумовно... а що ліс біля Олексіївки набагато менший за ліс у Мерефі?(який до речі ліс? отой навпіл вирублений до Тимченків чи до Озерян)? а якщо дитину три рази на тиждень у спортшколу возити то скільки часу за кермом? а вас послухати, то у Мерефі мешкають люди першого сорту, а у Харкові понівечені та жалюгідні... кожен вибирає де йому мешкати зручніше до роду діяльності та схильностей у вільний час...

инфраструктурой, которая даже в войну продолжала работать.
а що до того ніколи не були у передмісті?
не, наверно, те которые здесь писали про грязь, "а что тут ходят маршрутки", нет детских площадок и т.д..

може й так. але якщо ви живете заможно у передмісті, то я за вас радий. але нажаль далеко не всі пенсіонери можуть похизуватися авто і будинком у 200 квм. пенсам зручніше все ж таки мешкати у місті у трикутнику супермаркет-полікліника-сквер та переміщатися на безкоштовному тролейбусі...
Дуже, дуже спірне питання! Більшість пенсіонерів, з тієї ж Мерефи, не хочуть у міський мурашник. Зовсім не хочуть!
Їх туди не заменеш поліклінікою ;)
А супермаркетом й подавно!! Бо своя клубника з грядки усю весну, а ремонтантна й усю осінь! Бгато міські пенсіонери їдять клубники??
Про сквери зовсім смішно....

Більшість пенсіонерів, з тієї ж Мерефи, не хочуть у міський мурашник. Зовсім не хочуть!
рівно так же як я і не бачив, щоб пенсіонери з Харкова продавали свої двушки і переїздили у Мерефу (як це прийнято наприклад у Канаді та Німеччині)

Про сквери зовсім смішно....
а чому ж смішно? мені приємніше прогулятися сквером чи парком аніж ходити стежками лісу, годуючи комарів та збираючи кліщів ( повірте, я дуже багато знаю про всі ліси Харківщини, бо проїхав їх навскрізь велосипедом багато дестків разів, там де ви зі своїм лукошком не дійдете)

я її взагалі не їм, хоча можу купити скільки завгодно... і скільки вони її їдять? один місяць? а раком скільки стоять?
Ну ти купиш, а пенсіонери багато куплять? Не треба там раком стояти нескінченно. Це тільки якщо на продаж, а як для себе то все набагато проще.

Ну ти купиш, а пенсіонери багато куплять?
ну моя мати, може кожного тижня й купує у сезон...
Не треба там раком стояти нескінченно.
ой, пам"ятаю своє полуничне дитинство... :D з тих саме пір і не ім її...

а чому ж смішно? мені приємніше прогулятися сквером чи парком аніж ходити стежками лісу, годуючи комарів та збираючи кліщів ( повірте, я дуже багато знаю про всі ліси Харківщини, бо проїхав їх навскрізь велосипедом багато дестків разів, там де ви зі своїм лукошком не дійдете)
Тим паче ви розумієте що сквер - то не природа!

Тим паче ви розумієте що сквер - то не природа!
ну далеко не всі містяне такі поціновувачі "природи"... я полюбляю ліси і гоняю там на веліку у спорт-режимі 100 км, а моїм батькам досить разок на місяць, щоб я їх вивез на якусь галявину багаття запалити. і дитині із жінкою ті палатки та річки також на разок. (повторюся, я не рибалка та не грибник)

це безумовно... а що ліс біля Олексіївки набагато менший за ліс у Мерефі?(який до речі ліс? отой навпіл вирублений до Тимченків чи до Озерян
На Тымченках заканчивается Большой бор и даше аж за Змиев
а якщо дитину три рази на тиждень у спортшколу возити то скільки часу за кермом?
У нас своя спорт школа и музыкальная то же
а вас послухати, то у Мерефі мешкають люди першого сорту, а у Харкові понівечені та жалюгідні... кожен вибирає де йому мешкати зручніше до роду діяльності та схильностей у вільний час...
Вот не толь вас я здесь послушала, так мы здесь кроме свиней и огородов ничего не знаем, и дети секций и атракционов не видели

На Тымченках заканчивается Большой бор и даше аж за Змиев
а то я знаю...
У нас своя спорт школа и музыкальная то же
гаразд, я не міряюсь із вами піськами, я ж вам не нав"язую думку, але ж чомусь населення Мерефи значно не росте за 20 років? хто хотів - переїхав кудись: молодь із Мереф у місто, люди середнього віку навпаки...
так мы здесь кроме свиней и огородов ничего не знаем
де я таке писав? повторюся: таке враження, що ви саме себе у цьому переконуєте...

Назад
Зверху Знизу