Така ситуація. Переїжджав перехрестя, коли доїжджав до пішоходного переходу, на іншому кінці дороги з'явився пішохід і зупинився, я знизив швидкість, майже зупинився, відстань до машини близько 8 м. Я поїхав. З цивільної машини, що стояла за 20 м від перехрестя вибіг інспектор з ДАї сусіднього району, написав протокол і постанову -порушення ст. 18.1 ПДР. Як правильно написати оскарження в суд, оскільки я діяв згідно ст. 18.1 - Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.
Коли я наближався до переходу - пішохода ще не було, коли з'явився - я знизив швидкість, майже зупинився, перешкода чи небезпека для нього не була створена, так як навіть, якщо б він побіг, моя машина вже була біля перехода, він би не добіг до неї.
Ну і інпектор сидів у машині без особливих знаків ДАЇ, можливо за пиріжками приїхав, і різко вибіг з неї. та ще й з іншого району.
зробив фото машини, в якій сидять інспектори