Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Спіймати Кайдаша

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Я ящик особо не смотрю, а тут глянул 20 минут второй серии вроде.

Очееееень натурально снято :) Причем всё - диалоги, люди, обстановка в селе, свадьба в селе, **** :)

Даже в этом коротком видео вещи в шкафу и часы на стене в виде ролекса чего стоят :)

вродь, ничо)

Я хотел написать "постельные сцены", а потом вспомнил что они в траве этим занимались, а не в кровати :)

Если Мелис не снимается, смотреть не буду.
Привык ее голой только видеть :(

**** в траве на муравейнике..
А ведь же кайф! А ну, у кого было? Как на крыше дома, в погребе...В пруду..В туалете поезда...Посреди поля. И полный кайф - в битком набитом автобусе.

Я ящик особо не смотрю, а тут глянул 20 минут второй серии вроде.

Очееееень натурально снято :) Причем всё - диалоги, люди, обстановка в селе, свадьба в селе, **** :)

Даже в этом коротком видео вещи в шкафу и часы на стене в виде ролекса чего стоят :)

***, вчора до першої ночі дивився :D

Зайшло :клас:
Лишилась остання серія.

Стільки спогадів з юності проведеної в селі викликав цей серіальчик :любов:
Дуже гіпертрофовано, але в одночас і натурально. На 80% ситуації з реального життя в селі.
Деякі моменти, як наприклад коли Артьом приїхав на мотику в клуб в стані, коли ходити не може, але приїхав на мотику, я особисто бачив і не раз :браво: Фрази, розмови - все відібрано з реалу :клас:

Поздравляю, чувак, дальше только Сваты и КварталТВ

Очень годный сериал. Ничего общего с ****осватами и остальной квартальной дрянью. Жаль, что сьемка продолжения откладывается на неопределенное время из-за зеленого *****...

Очень годный сериал. Ничего общего с ****осватами и остальной квартальной дрянью. Жаль, что сьемка продолжения откладывается на неопределенное время из-за зеленого *****...

Хм, я гадав що тут один сезон лише.

Взагалі то режисери, оператори, сценаристи - не з Марсу нові якісь прилетіли, а ті самі шо заробляли "Сватами". Їм же по барабану про шо знімати. Вчора було модно про сватів у Криму, вони і знімали, сьогодні поступило замовлення на шароварщину - взялися за шароварщину.

Взагалі то режисери, оператори, сценаристи - не з Марсу нові якісь прилетіли, а ті самі шо заробляли "Сватами". Їм же по барабану про шо знімати. Вчора було модно про сватів у Криму, вони і знімали, сьогодні поступило замовлення на шароварщину - взялися за шароварщину.

Шароварщина - это совковый термин..

Шароварщина - это совковый термин..

Якийсь термін треба задати щоб описував клонування мила, яке ішло на російську аудиторію, в антураж "українського кіно". Люди ті самі і сценарії пишуть, і в акторів повадки ті самі, тільки шо українська озвучка тепер, тому що конюнктура помінялась і гроші стали давати за такий контент.

Якийсь термін треба задати щоб описував клонування мила, яке ішло на російську аудиторію, в антураж "українського кіно". Люди ті самі і сценарії пишуть, і в акторів повадки ті самі, тільки шо українська озвучка тепер, тому що конюнктура помінялась і гроші стали давати за такий контент.

Те що мило має попит - залізний факт. Так хай буде українське замість російського..

Я ж не про квартал як зйомочну студію. Знімати кіно вони вже давно навчились. Я більш про контент. В данному випадку це така собі сучасна Кайдашева Сім'я. В цьому сериалі дуже класно показана і мова, такий собі сільський суржик, і інтерьер, і одяг. Навіть політика показана дуже правдиво, коли два рідних брати по різному сприймаюсть події в Украйні. Я важаю дуже якісно зроблено.

Назад
Зверху Знизу