Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Совместный тур за евробляхами!

Не забудь этого неризидента сразу в доверенность вписать в Польше
зачем?
При перезаезде на таможне нужна доверка на того кто будет делать перезаезд ты дать доверку не сможеш может только хозяин авто

:D

наши комерсы не *****и! при курсе 40 они заложат в товар на риски 45

Заложить то они могут, но надо ж, чтоб еще спрос при этом был. У комерсов тоже не лучшие времена. В выигрыше только гастарбайтеры на удаленке. У них зарплата к твердой валюте привязана, поэтому за Петю и топят.

зраджений європеєць що чекає на царя що зробить йому ****ато.
А я поки поживу розраховуючи на себе. Вже сьогодні попрацюю і поживу.
Здається довбень.
Я давно ні на кого не працюю. І відпоповім кацаською бо на ній кращє за все гнути МАТ.
Так вот, никого не волнуют твои доходы и возможности. Но большинству людей не по карману машины из салона и это не значит, что они бездельники. Это ты способен уяснить? И то что в наших салонах машины на порядок дороже чем даже у *******ей и тех же *****ов. А теперь объясни с какого йуха так? Это забота государства о гражданах? Правильный нашелся..:відстій:

Но большинству людей не по карману машины из салона и это не значит, что они бездельники. Это ты способен уяснить? И то что в наших салонах машины на порядок дороже чем даже у *******ей и тех же *****ов. А теперь объясни с какого йуха так? Это забота государства о гражданах? Правильный нашелся..
Бовдур, в тебе в голові каша.
Ледарі - ті хто біля контрабандних лотків з цигарками стоїть. І не треба про "ані не вінавати, все професії нужни". Кожна професія має свою ціну і залежить від здібностей людини. Не всім дано не всі мають сили та бажання вчитись. Тому і не всі мають добре заробляти.

Так нові машини в нас дороге задоволення. Проте це не віправдання порушення закону ***хами.
У свинорусів машини дешевші бо виробляються у свиностані. Якість в них також значно гірша за більш дорогі виготовлені в цивілізованій і розвиненій Європі.

Головне завдання держави не допустити крах економіки після того як януковичі винесли всі гроші і спустошили ЗВР "стабільністю" (зроблено).
Зупинити наступ росіян і захват нових територій (зроблено).
Відновити армію (зроблено і робиться).
Відновлювати інфраструктуру (робиться).
Заручення підтримки всього цивілізованого світу (зроблено).
Знищення росії (робиться)
Децентралізація як механізм що дає змогу швидко розбудовувати регіони (зроблено).
Реформи в багатьох сферах (робляться)
Залучення міжнародних інвестицій (ефективно робиться).
Побудова максимальної енергонезалежності (зроблено\робиться).
Бротьба з пропагандою російської федерації (зроблено\робиться).
Членство а ЄС (робиться).
Членство в НАТО (робиться).
І я так можу продовжувати дуже довго.

Питання не в тому чи розбудовується Україна. Це факт - вона розбудовується і міцнішає на всіх фронтах. Питання лише що зміни відбуваються не так швидко як би вам хотілось. Проте це реальність а не казка. Швидко тільки коти родяться (с)

Здається довбень.
Я давно ні на кого не працюю. І відпоповім кацаською бо на ній кращє за все гнути МАТ.
Так вот, никого не волнуют твои доходы и возможности. Но большинству людей не по карману машины из салона и это не значит, что они бездельники. Это ты способен уяснить? И то что в наших салонах машины на порядок дороже чем даже у *******ей и тех же *****ов. А теперь объясни с какого йуха так? Это забота государства о гражданах? Правильный нашелся..:відстій:

Аж интересно стало и пошел посмотреть, цены на авто у беларусов.
Официальный диллер, Мазда3 - от 41 907 руб, или 553 172 грн (при курсе 13,2 грн=1 рубль).
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В Харькове у официалов та же тройка от 555 900 грн.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Разница примерно в 2 000 грн (две тысячи гривень) не в нашу пользу, и то может из-за некорректного пересчета курса грн/руб
Где тут на порядок? Других официалов смотреть не стал, и так все понятно.
Ты *****бол.:рл:

При перезаезде на таможне нужна доверка на того кто будет делать перезаезд ты дать доверку не сможеш может только хозяин авто
поляки не дают доверки даже тебе,а то какому то нерезиденту)))

ты вот распинаешься тут что те кто не зарабатывают хооршо те лентяи.и.тд..
а сам сидишь на форуме *****ишь
так включай мізки, бовдур

hdc4bh.webp

Ти ту єбланиш, а я тут добре заробляю. Відчуй різницю, таксист.

короче Хрей тоже ******! он как и *****ы орет что все ******* и мы всех победим! хотя украинцы ******и не носили а только кожухи, поэтому Хрей кожух :D

короче Хрей тоже ******! он как и *****ы орет что все ******* и мы всех победим! хотя украинцы ******и не носили а только кожухи, поэтому Хрей кожух :D

Я бачив дивний сон.
Немов передо мною
Безмiрна, та пуста, i дика площина
I я, прикований ланцем залiзним, стою
Пiд височенною гранiтною скалою,
А далi тисячi таких самих, як я.

У кожного чоло життя i жаль порили,
I в оцi кожного горить любовi жар,
I руки в кожного ланцi, мов гадь, обвили,
I плечi кожного додолу ся схилили,
Бо давить всiх один страшний якийсь тягар.

У кожного в руках тяжкий залiзний молот,
I голос сильний нам згори, як грiм, гримить:
“Лупайте сю скалу! Нехай нi жар, нi холод
Не спинить вас!
Зносiть i труд, i спрагу, й голод,
Бо вам призначено скалу сесю розбить”.

короче Хрей тоже ******! он как и *****ы орет что все ******* и мы всех победим! хотя украинцы ******и не носили а только кожухи, поэтому Хрей кожух
ну если хрей получает ЗП в долларах
то именно вот такая ситуация его вполне устраивает
иначе он не здоров на голову
так как очевидно видно и понятно,что страна катится в самую ****у
но это вряд ли,потому что тогда бы он не полетел в бомж тур в Египет за 350 уе,а полетел бы ну хотя бы в Испанию
где уже надо выложить косарик
вывод,Андрюха просто шизик

ты вообще не понимаешь причин девальвации? считаешь что это заслуга лично Пороха?
а Порох понимает?
если понимает и понимал,то зачем ****ел я зроблю бакс по 12?
вливал в уши электорату или и правда ***** не понимал?

Назад
Зверху Знизу