4000 грн на місяць

солнечная панель.

• Автор теми Автор теми UR3LFV
  • Дата створення Дата створення
Ну в данному випадку "розумного" лічильника немає, але є лімітер вбудований в інвертор. Тобто, підключати по схемі і все має спрацювати як треба? Тобто, сенсор відчує, що мережі немає і інвертор перестане видавати?
"Змушений відключити", тобто інвертор має видати команду на АВР? Чи просто, перестане видавати напругу і АВР спрацює?
Як називається ваш інвертор?

Як називається ваш інвертор?
Growatt STN 6000.
І ще питання, по АВР. Існують АВР для генератора, що спрацьовують майже миттєво і АВР для інвертора що спрацьовує з затримкою 3 секунди. Чи можна застосовувати той, що призначений для генератора?

Може SPH 6000? Чи SPF?
Я подивився на його мануал.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Там якийся пиздець. Розірвані шматки тексту, картинки, що суперечать одна одній. Сподіваюся, всередині інвертор зроблений краще, ніж написаний його мануал.

Вся ця плутанина з АВР там тому, що цей "6000" Вт інвертор може інвертувати всього лише 3000 ВА (тобто 2400 Вт при КП навантаження=0.8). Якщо цього достатньо, можна всю хату заживлювати від виходу EPS і не морочити собі голову.

Чим більше я дивлюся на цю гібридну, вибачте на слові, поєбєнь, тим більше радію, що обрав "тупий" Віктрон, в якому хоча б не зекономили на трьох контакторах всередині.

Останнє редагування:
Може SPH 6000? Чи SPF?
Я подивився на його мануал.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Там якийся пиздець. Розірвані шматки тексту, картинки, що суперечать одна одній. Сподіваюся, всередині інвертор зроблений краще, ніж написаний його мануал.

Вся ця плутанина з АВР там тому, що цей "6000" Вт інвертор може інвертувати всього лише 3000 ВА (тобто 2400 Вт при КП навантаження=0.8). Якщо цього достатньо, можна всю хату заживлювати від виходу EPS і не морочити собі голову.

Чим більше я дивлюся на цю гібридну, вибачте на слові, поєбєнь, тим більше радію, що обрав "тупий" Віктрон, в якому хоча б не зекономили на трьох контакторах всередині.
Так, SPH

Але ж, коли заживлено по повній схемі - при недостачі сонця, підтягуєтся потужність з мережі. А від EPS лише сонце і аккумулятор.

Взагалі, я це ще не в себе роблю, а у сусіда і зараз він бігає шукає АВР, виявилось його не так просто купити, навіть під замовлення- замовили, дочекались -"вибачте, немає", тож якщо не знайде, підключу на EPS, хоча, чотілось би розібратись і зробити правильно.

Проблема з АВР - коли при автономній роботі з'являється мережа, АВР спрацьовує нормально. А от коли навпаки, треба перейти на автономну роботу при пропаданні мережі в середині реле клацає, але перемикання рубильника автоматично не відбувається. В чому може бути проблема?

Проблема з АВР - коли при автономній роботі з'являється мережа, АВР спрацьовує нормально. А от коли навпаки, треба перейти на автономну роботу при пропаданні мережі в середині реле клацає, але перемикання рубильника автоматично не відбувається. В чому може бути проблема?
Там контактори чи електропривід рубильника?
В будь-якому випадку, треба вдягати резинові рукавиці, брати тестер і дивитися, що у цього пристрою на вході. Скоріше за все, пропадає живлення при зникненні мережі.

Добрый! Есть реальные пользователи солнечных станций? Потребление дома 400-500 кВт в месяц. На сколько поставить станцию чтобы закрыть свои потребности? Что будет давать в Харькове станция к примеру на 5квт. В разные времена года?

Добрый! Есть реальные пользователи солнечных станций? Потребление дома 400-500 кВт в месяц. На сколько поставить станцию чтобы закрыть свои потребности? Что будет давать в Харькове станция к примеру на 5квт. В разные времена года?
5 кВт станція, якщо дивиться на південь під кутом 45 градусів і не затінена, повністю закриє потреби такого будинку протягом 7-8 місяців (літо, частина весни і осені).
10 кВт - на 9-10 (лютий-листопад).
20 кВт - 10.5
30 - 10.75-11.
Це за умови, що ємність акумуляторів достатня для забезпечення власного споживання на тиждень.
Може бути і краще в залежності від кількості сонячних днів і снігу взимку, але це лотерея.

Шоб от прям закрыть по вcем, даже самым плохим солнечным месяцам, надо киловат 50 ставить.
Объясняю почему. При нашем ноябре и декабре без солнца выработка будет 5-10% от вашего солнечного поля.

Останнє редагування:
Re: солнечная панель. . Ходит в туалет при фонарике – как-то не айс.
я в туалете повесил фонарик с датчиком движения и он всегда там включен когда нет света. я захожу в туалет-фонарик загорается и горит пока я там нуждаюсь. закончил и вышел - фонарик сам там угас. и все. очень удобная штука.

Назад
Зверху Знизу