Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

солнечная панель.

• Автор теми Автор теми UR3LFV
  • Дата створення Дата створення
В мене стоїть ось таке. Там фізично перемикаються контакти. Тож, яким чином "хоччь пару вольт" потраплять на стовб?
Фото взяте перше з пошуку, не рекомандація, а лише приклад
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я дал ответ на "после автоматов городи что хочешь", уж нагородить по "урокам с ютуба" могут все что угодно вплоть до того что включат на ввод выход инвертора и будут использовать "подпитку" от столба при нехватке солнца и тогда напруга от инвертора будет переть как на столб так и на потребителя...и такие советы видел в инете от "суперспециалистов"...соседи наверное будут рады когда выключат свет, а они от соседей питаются)))))...а сделать можно по всякому как в ручном так и в автоматическом режиме переключение

Вибач. Я якось вважав, що проект реалізован в умовах браку грошей.
Якщо МРРТ стоїть - там трохи інакше може бути.
А що за контроллер? Так, перевірити, чи там справді МРРТ, чи то китайці обманули... ;)
1726060837992.webp

этот.
а шим у меня несколько лет валяется..

я дал ответ на "после автоматов городи что хочешь", уж нагородить по "урокам с ютуба" могут все что угодно вплоть до того что включат на ввод выход инвертора и будут использовать "подпитку" от столба при нехватке солнца и тогда напруга будет переть как на столб так и на потребителя...и такие советы видел в инете от "суперспециалистов")))))...а сделать можно по всякому как в ручном так и в автоматическом режиме переключение
Вибач, не зрозумів. так, робити треба з умом!

от *****...
ну контроллер за 3 000-не мое....

рада запретила ставить солнечные панели на земле..
причина не понятна..

погодка хуевенькая...

вот изучаю..

Мене дуже сильно цікавило питання, що буде, коли два контролера МППТ будуть живитися від одного сонячного масиву. Продуктивність моєї станції перевищує ліміт в 80А на контролері JNGE MPPT-CL - продавець їх продає як 120А, але програмно обмежені до 80 і обходити це обмеження вони не радять (бо їбоне).

Я провів експеримент. Виявилося, що вони між собою конкурують, зменшуючи свій вхідний опір. Ітог - просаджені сонячні панелі, які не генерують навіть половину від того, що могли б. Такшо не робіть цього, якщо можливість паралельного включення не передбачена виробником контролера.

у меня одна панелька на 80 ватт какой там выработок.ставил для зарядки автоакума в случае жопы по ээ

Ты это просмотрел !? Я сдался. Поток слов и самобахвальства. А по сути что там? Я до сути не выдержал....
Скажи своими словами?
Воно, схоже, до інвертора під'єднало зарядний пристрій і радується.

Дякую. Пояснення зайняло 5 секунд.... Взагалі цікаво, треба обмізкувати....
Типове рішення, яке реалізоване в гібридних інверторах - рейка 400 вольт постійного струму, до якої під'єднані всі споживачі та джерела енергії, а на виході - керований мережею ШІМ-модулятор і софт до нього.

Найелегантніше це реалізовано у Victron Energy, функція Power Assist. В нормальному режимі інвертор заряджає батареї і видає на вихід мережеву напругу, а коли виділеної потужності перестає вистачати - починає підмішувати власну. І все це з ККД в 92+ проценти.

Я цю схему використовую у себе навпаки. Мережі нема, тому коли інвертор перевантажується, він через сухі контакти запускає інший інвертор і ділить навантаження з ним, доки енергоємні споживачі не відключаться - після чого відключає допоміжний інвертор.

Така схема, як у цього інженера, теж буде працювати. Але ККД буде процентів 70 і максимальна потужність буде обмежена потужністю інвертора.

поставил в параллель автоакумы заряжаться по 60а 2 шт от панели солнца 80 вт.кричат что акумы должны быть полностью идентичные.
похую.за пол дня зарядилось вроде.

тож так думаю..все хорошо зарядилось без газов..

доволен аксиома панелью.даже в пасмурную погоду дает электричество.заряжает акум
на экофлоу жалуются.в пасмурную вообще не работает.

Назад
Зверху Знизу