солнечная панель.

• Автор теми Автор теми UR3LFV
  • Дата створення Дата створення
В мене стоїть ось таке. Там фізично перемикаються контакти. Тож, яким чином "хоччь пару вольт" потраплять на стовб?
Фото взяте перше з пошуку, не рекомандація, а лише приклад
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я дал ответ на "после автоматов городи что хочешь", уж нагородить по "урокам с ютуба" могут все что угодно вплоть до того что включат на ввод выход инвертора и будут использовать "подпитку" от столба при нехватке солнца и тогда напруга от инвертора будет переть как на столб так и на потребителя...и такие советы видел в инете от "суперспециалистов"...соседи наверное будут рады когда выключат свет, а они от соседей питаются)))))...а сделать можно по всякому как в ручном так и в автоматическом режиме переключение

Вибач. Я якось вважав, що проект реалізован в умовах браку грошей.
Якщо МРРТ стоїть - там трохи інакше може бути.
А що за контроллер? Так, перевірити, чи там справді МРРТ, чи то китайці обманули... ;)
1726060837992.webp

этот.
а шим у меня несколько лет валяется..

я дал ответ на "после автоматов городи что хочешь", уж нагородить по "урокам с ютуба" могут все что угодно вплоть до того что включат на ввод выход инвертора и будут использовать "подпитку" от столба при нехватке солнца и тогда напруга будет переть как на столб так и на потребителя...и такие советы видел в инете от "суперспециалистов")))))...а сделать можно по всякому как в ручном так и в автоматическом режиме переключение
Вибач, не зрозумів. так, робити треба з умом!

Мене дуже сильно цікавило питання, що буде, коли два контролера МППТ будуть живитися від одного сонячного масиву. Продуктивність моєї станції перевищує ліміт в 80А на контролері JNGE MPPT-CL - продавець їх продає як 120А, але програмно обмежені до 80 і обходити це обмеження вони не радять (бо їбоне).

Я провів експеримент. Виявилося, що вони між собою конкурують, зменшуючи свій вхідний опір. Ітог - просаджені сонячні панелі, які не генерують навіть половину від того, що могли б. Такшо не робіть цього, якщо можливість паралельного включення не передбачена виробником контролера.

Ты это просмотрел !? Я сдался. Поток слов и самобахвальства. А по сути что там? Я до сути не выдержал....
Скажи своими словами?
Воно, схоже, до інвертора під'єднало зарядний пристрій і радується.

Дякую. Пояснення зайняло 5 секунд.... Взагалі цікаво, треба обмізкувати....
Типове рішення, яке реалізоване в гібридних інверторах - рейка 400 вольт постійного струму, до якої під'єднані всі споживачі та джерела енергії, а на виході - керований мережею ШІМ-модулятор і софт до нього.

Найелегантніше це реалізовано у Victron Energy, функція Power Assist. В нормальному режимі інвертор заряджає батареї і видає на вихід мережеву напругу, а коли виділеної потужності перестає вистачати - починає підмішувати власну. І все це з ККД в 92+ проценти.

Я цю схему використовую у себе навпаки. Мережі нема, тому коли інвертор перевантажується, він через сухі контакти запускає інший інвертор і ділить навантаження з ним, доки енергоємні споживачі не відключаться - після чого відключає допоміжний інвертор.

Така схема, як у цього інженера, теж буде працювати. Але ККД буде процентів 70 і максимальна потужність буде обмежена потужністю інвертора.

поставил в параллель автоакумы заряжаться по 60а 2 шт от панели солнца 80 вт.кричат что акумы должны быть полностью идентичные.
похую.за пол дня зарядилось вроде.

кричат что акумы должны быть полностью идентичные.
Хто кричить, акуми? Перевір, може в тебе там вже повне приміщення гримучого газу.
Якщо акуми не кричать, то похую.

Назад
Зверху Знизу