Біля Вас, може й так...

А Ви підійдіть. наприклад, до університету Каразіна та послухайте, якою мовою спілкуються студенти, які там перебувають, або проходять.
Ну, ось! Чого ж Ви так істерите. В мене виникає враження, що усі Ваші пости - це цитати із методички Колесніченка. Бо, хіба ж культурна людина може писати такі відверто ******ські слова: "замовнякав", "МОВА - це СЕЛО" тощо...
Зверніть увагу, що тільки такі, як Ви вживаєте образливі слова по відношенню до носіїв української мови. А їх більшість в Україні. Тільки ******и вважали німців - арійською расою, а решта були "унтерменши-недолюди".
Так що, киньте Малишев свої ******ські підходи до мови українців.
Я Вам розповім одну історію. Це було ще за радянських часів, в 1985 р.
В одному із харківських наукових інститутів на вченій раді стався такий випадок. Коли доповідав результати досліджень один із наукових співробітників , що завжди використовував українську мову, директор, який не розбирався у суті справи (бо був партноменклатурником) задав йому дуже некоректне з технічної точки зору запитання. Керівник теми, спокійно вказав директору, що він неправильно розуміє сутність справи, тому відповідати на це запитання не буде, нема чого. Після цього директор, звичайно психанув і сказав, буквально так: "Буде мене тут кожний рогатий селюк повчати. Вивчи краще російську мову...". Після цього, декілька секунд запанувала тиша. Спочатку піднялися і пішли із зала засідань декілька членів вченої ради, а потім, крім штатних лізожопів, пішли усі. З цього моменту, вже декілька вчених стали навмисно не тільки розмовляти українською мовою, але й писати науково-технічні звіти, які були призначені для підприємств або установ України.
Так що ******ські вихідки призводять іноді до протидії і доволі потужної.