Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Собаки та коти скоро повстануть проти російських окупантів

6ggeea.webp

Котяре показали бухлишко...:D

да, Зая!
я загубилася біля того собору. коли зрозуміла, що не знаю куди йти, піймала таксі:D:D всілася і сказала водієві, що я з України і я загубилася. я сказала, що пам,ятаю якусь школу, але номера її не знаю. він оторопіло на мене дивився і я сказала, що нехай поїздить кругами навкруги:рл: може я впізнаю.
ніякої школи я не впізнала, думаю ща всі гроші тут прокатаю, сказала вези в міліцію:D дядя зовсім отетерів, але мовчки відвіз.
зайшла, а там велики скло і за ним чергові. і на морозі. я постояла - вони мовчать. я стала скукати в скло, вони як скажені підскочили. ну тіпа чого гамселиш. кароч я їх там з розуму ледь не звела. я ж дитина, 12 чи 13 років, вигнати вони мене не могли, бо жопами чуяли, що дєвочка недайбох. вони тикали на карту (вона бляха на всю стіну, ідіоти якісь) і питали эта? эта? кажу не знаю, вы милиция вы и должны меня на место вернуть. в результаті дядя міліціонер взяв мене за руку і ми пішли район обходити. підходили до якоїсь школи, та не та ы йшли далы. так ы знайшли:рл::D

Господи... бедный ребенок :плачу:

Хай уже скаже хто. Бо четвертий раз уточнюють.
:іржач:
четвертий раз це навіть замало, вони люблять, щоб уточнювали поки вже горлянка не розійдеться по швах
краще хлопчик, ніж дівчинка (з особистого досвіду:рл::D)

Головне щоб орієнтація була правильна:D

в тему
ef7ecj.webp

Таааак я на КПП його приймаю
6fabej.webp

Та ты шо ? :rolleyes: бедная... :вітаю:
та ні, я навіть не перелякалась.:)
перелякались декто, хто за нас відповідав:D:D бо ми проміняли екскурсію по лєнінським мєстам на Лавру Алєксандра Нєвського. ото було канєшно:D:D це ж савєцкій союз був. і мама в райкомі працювала...:рл:

Назад
Зверху Знизу