Статус: Офлайн
Повідом.: 126152
Повідом.: 126152
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
вони там ледь не сказились. бо я не плакала, як звичайно роблять потєряшки, а тупо вимагала мене відвести на мєстоКапец. Сообразительная какая... Настойчивая...
вони там ледь не сказились. бо я не плакала, як звичайно роблять потєряшки, а тупо вимагала мене відвести на мєсто![]()
да, Зая!
я загубилася біля того собору. коли зрозуміла, що не знаю куди йти, піймала таксівсілася і сказала водієві, що я з України і я загубилася. я сказала, що пам,ятаю якусь школу, але номера її не знаю. він оторопіло на мене дивився і я сказала, що нехай поїздить кругами навкруги
може я впізнаю.
ніякої школи я не впізнала, думаю ща всі гроші тут прокатаю, сказала вези в міліціюдядя зовсім отетерів, але мовчки відвіз.
зайшла, а там велики скло і за ним чергові. і на морозі. я постояла - вони мовчать. я стала скукати в скло, вони як скажені підскочили. ну тіпа чого гамселиш. кароч я їх там з розуму ледь не звела. я ж дитина, 12 чи 13 років, вигнати вони мене не могли, бо жопами чуяли, що дєвочка недайбох. вони тикали на карту (вона бляха на всю стіну, ідіоти якісь) і питали эта? эта? кажу не знаю, вы милиция вы и должны меня на место вернуть. в результаті дядя міліціонер взяв мене за руку і ми пішли район обходити. підходили до якоїсь школи, та не та ы йшли далы. так ы знайшли![]()
Хай уже скаже хто. Бо четвертий раз уточнюють.
краще хлопчик, ніж дівчинка (з особистого досвіду)
Я б сказал винишко![]()
та ні, я навіть не перелякалась.Та ты шо ?бедная...
![]()
То он кошку увидел![]()
тю, з класом, на екскурсію!Так а с кем ты приехала туда?...
тю, з класом, на екскурсію!