4000 грн на місяць

Смешко придет - порядок наведет

• Автор теми Автор теми Chipolog
  • Дата створення Дата створення
Статус
Тема закрита
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Взагалі, ми підтримуємо ідеологію консервативної демократії, яка спирається на базові закони демократії, зокрема розподіл влади на три гілки, децентралізацію і максимальну передачу влади на місця, жорсткий контроль над виконавчою гілкою влади.
...
Середній клас у країні має складати понад 50% населення. Ідеологічні, а не вождистські партії повинні працювати над підвищенням рівня політичної культури. Тільки свідомий виборець, який має певну економічну незалежність від держави, може обирати відповідного рівня компетентну владу.

Для стабільної демократичної системи потрібні щонайменше дві системоутворюючі партії, засновані на ідеології демократії, як-от ліберальна та консервативна у низці країн Заходу. Ці дві основні партії створюють баланс влади. Одна з них формує коаліцію з малими партіями, інша – контролює, потім вони міняються місцями. Також президент повинен запропонувати проект закону про опозицію, де має бути прописана глибина цього контролю.
...
Ключовим був стан справ у країні. Ключовим було те, що я дуже сильно відчуваю свій неспокій за майбутнє країни. Я не винуватий, що я професор системного аналізу, у розвідці з 1991 року, що я можу передбачати деякі події. Є в житті офіцера такі миті, коли у нього нема іншого виходу, окрім як зробити крок уперед. Гордон тільки прискорив мій вибір. Він, фактично, кинув мені в обличчя рукавичку.
...

gjcjb8.webp

Без рекламы и около 7 % !

Большой привет пенсионной реформе от Тигипко от женщин,которым он увеличил пенсионный возраст до 60-ти лет (хоть и постепенно).
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

СБУшник президент Украины? А не охуели ли? В Мордоре президент - ГБэшник. И хорошо виден результат. Сколенвстан в полной жопе

Астанавитес!
Прошлый президент Украины был политик. Чем это закончилось? Политик президент? Астанавитес!

я уже писал, напишу еще
в ВИКИ прикольно про его карьеру:)
после 1972 сразу бац и 1992 год

С 1972 г. — служба в Советской армии.
В январе — августе 1992 г. — ответственный секретарь Экспертного научного совета Министерства обороны Украины.
Вика рулит!

У 1972 році Ігор Смешко закінчив Христинівську середню школу № 1.
1972-1977 — навчання в КВЗРІУ ім. С.М.Кірова, отримав спеціальність військовий інженер з радіотехніки
1977-1979 — служба в частині ППО радянських військ в НДР.
1979-1982 — ад'юнктура в КВЗРІУ ім. Кірова.
з 1982 — старший викладач в КВЗРІУ
1988-1991 — докторантура Військової академії протиповітряної оборони, Смоленськ, Росія. Отримав науковий ступінь доктора наук з військової кібернетики.
1991-1992 — керівник науково-дослідного центру Військової академії ПВО ім. А. М. Василевського.
2000 — закінчив Національну академію оборони України, отримав ступінь магістра державного військового управління
2002 — закінчив Київський університет Шевченка, за спеціальністю юрист.

Ну и дальше, чё уш скромничать.
Прослухав спеціальний курс для вищих посадових осіб у сфері національної безпеки «Концепції національної безпеки та державні інститути її забезпечення у демократичному суспільстві» у Вищий школі урядового управління ім. Дж. Кеннеді при Гарвардському університеті (1996).

1997 року в Стокгольмі пройшов спеціальний курс для керівників розвідувальних органів країн — учасниць програми НАТО «Партнерство заради миру» — «Концепції національної безпеки і оборони та система демократичного контролю над Збройними Силами і спецслужбами у демократичному суспільстві» в Національному королівському оборонному коледжі.

У Великій Британії пройшов курс для керівників розвідувальних органів «Організація боротьби з міжнародним тероризмом і роль розвідувальних структур у цій боротьбі».

Вільно володіє українською, російською, англійською, німецькою та французькою мовами.

Автор (співавтор) понад 100 наукових праць і численних винаходів у галузі проектування головок самонаведення керованих ракет та систем керування високоточною зброєю.

Медаль «За військову службу Україні» (23 листопада 1998).
Державна премія України в галузі науки і техніки (2004)
Почесний маґістр Об'єднаного інституту розвідки при Національній академії оборони України.

И только, деффственницы, как Жанна Д-Арк... Готов безвозмездно, работать смотрящим в теме. :ги:
Должны быть две политические партии - девственницы и недевственницы. А то как-то однобоко получается. Недевственниц же тоже должен кто-то представлять.

Должны быть две политические партии - девственницы и недевственницы. А то как-то однобоко получается. Недевственниц же тоже должен кто-то представлять.
Не деффственниц, более жестоко проверять надо... Можно методом БДСМ и садо-мазо... :ги:
Ничё себе работенка мне светит...:D

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу