Статус: Офлайн
Повідом.: 15640
Повідом.: 15640

Re: Смертельное ДТП на Сумской: адвокат Дронова подал кассационную жалобу на приговор
ОК ,скільки трупів вішаєм на заю і скільки на цього мудака? Давай просто - кожному за вбивство певноїкількості осіб у %. Давай напиши свою арифметику.
Тобто ***** з 5,0 ТДИ не порушник, котрий ломанувся раніше свого зеленого? Я майже 10 років проїздив на достатньо швидкій машині - першу сотню вона міняла за 5с і я знаю як можна швидко прискорюватись з місця.
что за бред? в любом ДТП из двух авто если убрать одного из двух - то не было бы трагедии, даже если убрать того, кто не нарушал. Я не оправдываю Дронова, но степень его вины значительно меньше, и сидеть одинаковые сроки им считаю несправедливо.
ОК ,скільки трупів вішаєм на заю і скільки на цього мудака? Давай просто - кожному за вбивство певноїкількості осіб у %. Давай напиши свою арифметику.
Тобто ***** з 5,0 ТДИ не порушник, котрий ломанувся раніше свого зеленого? Я майже 10 років проїздив на достатньо швидкій машині - першу сотню вона міняла за 5с і я знаю як можна швидко прискорюватись з місця.