Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Смазка цепи велосипеда. Откроем ноу-хау?

тьфу,снова за старое.спермой попробуйте,износа не будет точно.

а мыть цепь идеально растворителем,в двух ваннах.

Небось - снова какое-нибудь патентованное хадо
Да патентованная, но хадо даже рядом не стоит)) Cмазка на основе AFMT
Принцип работы на видео:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Shulman,я так понимаю Вы с Новых Домов, напишите в личку, можем встретиться и опробовать на вашем велосипеде!

Я не проти доброго мастила, але там, де це потрібно. Змащувати ланцюг велосипеда вартістю 50 грн та який постійно хапає бруд - абсолютно пофіг чим.
Спортсменам напевно допоможе. Ну грошей за ендорс точно дадуть.

Мастити крутим мастилом ще має хоч якийсь сенс круті рингові ланцюги, але знову ж таки я не проти добрих ланцюгів, але не бачу сенсу їх неспортивного та неекстримального використання.

пс - відео - :рл:

позавчора під дощем вночі вже добив вела- треба лагодити, бо невмоготу замкнуті приміщення маршрутного транспорту - враження що з глузду зійду, за велосезон ( в цьому році накатано близько 6-7 тис км, мало але як є ) , цепку ні разу не мив, лише змащував відпрацьованим маслом, десь на 4 тик замінив на нову. отака хуйня малята.

Пользуюсь веретенкой( масло для швейная.машин)- вязкость маленькая, лучше проникает в цепь и песок меньше липнет. Цепь протираю до и после смазки.

Хорошо когда цепь стоит 50 грн. Моя стоит 300 грн, и хватает ее примерно на 3 тыс. км. У меня девятеричка

цепь

а что мешает смазывать обычным машинным маслом ??? можно даже отработкой . хоть каждый день .

Обычное машинное масло слишком вязкое для цепей данного типа. К нему налипает грязь и песок и получается своего рода абразив который стирает звезды и сама цепь изнашивается быстрее. После такой смазки нужно в срочном порядке вымывать цепь в цепемойке разбирать кассету и ее вымывать. Велосипедную цепь нужно смазывать специальной смазкой после чего насухо вытирать.

позавчора під дощем вночі вже добив вела- треба лагодити, бо невмоготу замкнуті приміщення маршрутного транспорту - враження що з глузду зійду, за велосезон ( в цьому році накатано близько 6-7 тис км, мало але як є ) , цепку ні разу не мив, лише змащував відпрацьованим маслом, десь на 4 тик замінив на нову. отака хуйня малята.

Оптимальный пробег цепи 2-3 тыс км . 4 тыс это уже рекорд

Я не проти доброго мастила, але там, де це потрібно. Змащувати ланцюг велосипеда вартістю 50 грн та який постійно хапає бруд - абсолютно пофіг чим.
Спортсменам напевно допоможе. Ну грошей за ендорс точно дадуть.

Мастити крутим мастилом ще має хоч якийсь сенс круті рингові ланцюги, але знову ж таки я не проти добрих ланцюгів, але не бачу сенсу їх неспортивного та неекстримального використання.

Мастити не круті ланцюги теж треба з розумом . і ні в якому разі не машинним мастилом. Не крутий ланцюг скажемо КМЦ за 80 грн при правильній обробці свої 3 тис відїзить

Останнє редагування:
А при неправильній 1500, що більшість їздунів за сезон не наїздять. Думаю якось виділять 80грн.
При цьому не треба бути ані мити, ані вигадувати нічого - тупо якось змащувати інколи.

пс - а якщо багато їздити, то після 1500 на ланцюжок вішається бейджик з номером 1, на наступну 2 і так разів 5-7, а потім по другому колу ці ланцюги. Ну а потім нарешті їх всі з касетою та системою на смітник.

псс - хоча напевно треба спробувати. Все ж засратий ланцюг, а з ним і касета з перемикачем гірши за чисті хочаб візуально. Куплю новий вел - напевно спробую.

Останнє редагування:
Да патентованная, но хадо даже рядом не стоит)) Cмазка на основе AFMT

Принцип работы на видео:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Shulman,я так понимаю Вы с Новых Домов, напишите в личку, можем встретиться и опробовать на вашем велосипеде!

Так тема же и создана из-за дороговизны смазки. 1000 грн за литр, а у Вас вообще 4200 грн литр, цена велосипеда

мажу отработкой или трансмиссионкой, ну и чищу предварительно старой зубной щеткой с гелем антижир для посуды вроде

Так, ну що ж, головний, можливо, супротивник нормального мастила для ланцюгів передумав та вирішив спробувати "правильне" мастило.
Передумав глянувши ціну на х9 ланцюги :D

Останнє редагування:
цепь меняю 2-3тыс км ведомая звезда не изнашивается смазую правильно ща по зимнему с тосольчиком разбавляю + насухо вытераю.

катал сегодня вечером, открыл сезон 2015. Цепь сил вытирать насухо не было.

Купив моторекс сухий. Подивимось як працюватиме.

цепь на той неделе была вся в говне, при одном катании по мокрому асфальту. Мыл водой под напором после каждого катания, насухо протирал и смазывал веретенкой. Идеально это к веретенке добавить литола и размешать до густоты сливок как у сметаны.

И понял, что хорошо бы цепемойкой после воды под давлением промывать тоже!! Каждый день ведь в керосине цепь мыть не будешь )

Як можна "витерти насухо"? Усередині купа води залишиться. І не факт, що твоя веретенка видавить ту воду.
Я керосином мив, потім правильним порошком, сушив будівельним феном.

Керосин усе вимиває.
Пральний порошок вимиває залишки бруду та керосин з гидотою, що в ньому розчинена.
Звичайна вода вимиває пральний порошок.
Фен розігріває ланцюг та випаровує воду.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу