Статус:
Offline
Реєстрація: 23.07.2009
Повідом.: 35029
Реєстрація: 23.07.2009
Повідом.: 35029
- 🔴 02:21 Повітряна тривога в Харків.обл.
-
- #61
нецікаво. помер і хер з ним... кожного дня гинуть сотні набагато більше гідних хлопців... про них чомусь не знімають КВ
Самогон-паточанку тоже из патоки гонят, только сахарных буряков, и в отличие от рома его пить невозможноще один "по суті".... ром - це дістілят. як і більшість шляхетнів напоїв цього світу. і не з цукру, а з патоки, меласи..
Самогон-бурячанка ненамного лучше паточанки по своим вкусовым характеристикам, оба очень тяжело пить, а цедить мелкими глотками как пьют ром или виски - вообще невозможноа ще краще з цукрових буряків.
а якщо з колою та сіком лайма? чи може сіком ананасу та кокосовим молоком?оба очень тяжело пить, а цедить мелкими глотками как пьют ром или виски - вообще невозможно
После первого глотка может сразу же назад полезть..... Это я предупреждаю сразу, чтобы не разочароватьсяВы так описал, аж захотелось продегустировать...
По жизни влечёт разнообразный треш)
давно..и пиздили его не раз....как шуфрича...
А коньяк лорда??Я бурячанку пил раза 2-3 в жизни, а паточанку - вообще 1 раз и больше пить не хочу, хотя хороший самогон, выгнанный для себя уважаю! Там такой адский привкус и запах, что его врядли что-то перебьёт
Упаси боже!!!!
Вибачаюсь, що не в тему... Але не я це запропонувавце теж саме - наче їбати вівцю замість молодої, стрункої жінки...
Це залежить від якості апарату, та кількості перегонів.Самогон-паточанку тоже из патоки гонят, только сахарных буряков, и в отличие от рома его пить невозможно
Самогон-бурячанка ненамного лучше паточанки по своим вкусовым характеристикам, оба очень тяжело пить,
Не знаю щодо якості апаратів, але бурячанка завжди "мєрзкая" на смак.Це залежить від якості апарату, та кількості перегонів.
Мабуть тому краще робити з цукру. Раніше йшлося про те, з чого роблять ром. Так от я вважаю, що якби в карибских рабів був тростяний цукор, ні про яку мелясу з тростника взагалі не йшлося. А так, зараз це "автентичний" напій.Не знаю щодо якості апаратів, але бурячанка завжди "мєрзкая" на смак.
Найкраща, що куштував була з кисломолочного сиру
Время все расставит, а ми не забудем..этот грёбаный уёбок в месте с лысым Зе здорово мозги промывали в своё время....
а от варто забути цих уйобків.а ми не забудем..
А остальных..??а от варто забути цих уйобків.
То вы ещё раки турецкую не пробовали. Мне на её фоне бурячанка теперь нектаром кажется. А туркам заходит)))Не знаю щодо якості апаратів, але бурячанка завжди "мєрзкая" на смак.