Статус:
Online
Реєстрація: 14.01.2010
Повідом.: 79
Реєстрація: 14.01.2010
Повідом.: 79
Вибачаюсь, що не в тему... Але не я це запропонувавце теж саме - наче їбати вівцю замість молодої, стрункої жінки...
Останнє редагування:
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Вибачаюсь, що не в тему... Але не я це запропонувавце теж саме - наче їбати вівцю замість молодої, стрункої жінки...
Це залежить від якості апарату, та кількості перегонів.Самогон-паточанку тоже из патоки гонят, только сахарных буряков, и в отличие от рома его пить невозможно
Самогон-бурячанка ненамного лучше паточанки по своим вкусовым характеристикам, оба очень тяжело пить,
Не знаю щодо якості апаратів, але бурячанка завжди "мєрзкая" на смак.Це залежить від якості апарату, та кількості перегонів.
Мабуть тому краще робити з цукру. Раніше йшлося про те, з чого роблять ром. Так от я вважаю, що якби в карибских рабів був тростяний цукор, ні про яку мелясу з тростника взагалі не йшлося. А так, зараз це "автентичний" напій.Не знаю щодо якості апаратів, але бурячанка завжди "мєрзкая" на смак.
Найкраща, що куштував була з кисломолочного сиру