Сивохо всё

Останнє редагування:
Самогон-паточанку тоже из патоки гонят, только сахарных буряков, и в отличие от рома его пить невозможно

Самогон-бурячанка ненамного лучше паточанки по своим вкусовым характеристикам, оба очень тяжело пить,
Це залежить від якості апарату, та кількості перегонів.
 
Не знаю щодо якості апаратів, але бурячанка завжди "мєрзкая" на смак.
Найкраща, що куштував була з кисломолочного сиру
Мабуть тому краще робити з цукру. Раніше йшлося про те, з чого роблять ром. Так от я вважаю, що якби в карибских рабів був тростяний цукор, ні про яку мелясу з тростника взагалі не йшлося. А так, зараз це "автентичний" напій. :)
 
Назад
Зверху Знизу