4000 грн на місяць

Сімки за паспортами

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення

Ви підтримуєте паспортизацію телефонних номерів?

• Так

Голосів: 31 41.3%
  • Ні

Голосів: 44 58.7%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    75
Re: Сімки за паспортами

какой забавный лол. а к чему эта хуйня? в банкинге, дии, хелси, и прочих сервисах все дано есть..да и, действительно, напаркуа отслеживать симку, если прекрасно отслеживается телефон?)0
Наверное так проще

Як же ж легко людей одурити та загнати у тоталітаризм.

хорошо, пусть регистрируют. Ну а если мне нужны три симки разных операторов? и еще две одного оператора. Я смогу на свой паспорт все пять зарегить?
Нигде же не сказано, что на один паспорт можно будет регистрировать только один номер

Якщо силовики і почнуть відслідковувати, то не раклів, бо воно їм нафік не треба,
а ворогів тоталітаризму, які борються за свободи та права громадян.
Скотитися у тоталітаризм легко, а вибратися звідти дуже важко, а може й неможливо без зовнішньої сили. Приклад Росії та Біларусі це доводить.

Нигде же не сказано, что на один паспорт можно будет регистрировать только один номер

Обговорення про те, як реєструвати, нагадує те, як за часів СРСР влада оголошувала, брати мотузки та приходити на площу вішатися, а люди тільки перепитували, коли приходити та що ще брати.

Обговорення про те, як реєструвати, нагадує те, як за часів СРСР влада оголошувала, брати мотузки та приходити на площу вішатися, а люди тільки перепитували, коли приходити та що ще брати.
Видишь, какие у нас в основной массе безропотные законопослушные граждане:D

несомненно это упростит процесс контроля и поиска. Но это больше-для пересичных, которые по синей лавочке минируют.

Не вірю в існування таких людей.
Та якщо навіть така людина існує, то її ніякі паспорти не зупинять.
А відшукати її можна і без паспорту.
Так що, щоб на копійку легше відшукати кілька диваків,
створювати тоталітарну країну?

Любезный, вы путаете яйца с лёгкими. Я 7 лет на контракте в Водафоне. До этого лет 10 корпоративная связь, всё привязано к конкретному человеку. И не парюсь. Никаких проблем, или неудобств.

Так я не пропоную вам це забороняти.
Користуйтеся і далі з задоволенням.
Але не розумію, чи хочете ви заборонити мені користуватся анонімними номерами, якими я користуюсь також довго, також без проблем та незручностей.

Не вірю в існування таких людей.
Та якщо навіть така людина існує, то її ніякі паспорти не зупинять.
А відшукати її можна і без паспорту.
Так що, щоб на копійку легше відшукати кілька диваків,

ИМХО:
основное "минирование" от братушек..
но, уверен, что всегда было и будет "минирование" по синьке..Ибо по синей лавочке наш народ исполняет такое, шо просто лютый пиздец

Як це взагалі починалося?
Люди не стільки лякались розкриття персональних даних,
скільки того, що їм припишуть дзвінки на тисячу доларів до Сальвадору, які вони не робили, чи того, що діти надзвонять на велику суму кудись.
А анонімні номери з передоплатою дозволили гарантовано залишатися у межах невеличких фіксованих сум.

ИМХО:
основное "минирование" от братушек..
но, уверен, что всегда было и будет "минирование" по синьке..Ибо по синей лавочке наш народ исполняет такое, шо просто лютый пиздец

Таких паспорт не зупинить.
А відшукати їх можна і без паспорту.
Бо це п`яне тіло не буде тікати на гончих, і його за бажання можна взяти теплим одразу після дзвінка.

щоб на копійку легше відшукати кілька диваків,
цель в другой плоскости. В безопасной интернет торговле. То же ОЛХ обезопасить и для продавца и для покупателя. Кинул человек один раз, бльше его на эту площадку не пускают ни под каким номером.
отсутствие безопасной интернет-торговли сильно тормозит экономику.

Я інтернет-торгівлею на ОЛХ не займаюсь, тому не знаю, що там, але здається є методи двофакторної ідентифікації, що не потребують номери телефонів.
Як це влаштовано на єбеї, хто знає?

Візьміть хоч приклад Росії, там завдяки паспортизації викривачі з банди Навального та наближені до неї за три копійки купують дані про пересування ФСБшників, а що вже казати про простих громадян.
Домушники тепер знатимуть коли ви в театр підете.

Таких паспорт не зупинить.
А відшукати їх можна і без паспорту.
Бо це п`яне тіло не буде тікати на гончих, і його за бажання можна взяти теплим одразу після дзвінка.

саме так..це зможе зробити мiсцевий шерiф. Без спецзасобiв, спецназу i таке iнше.

саме так..це зможе зробити мiсцевий шерiф. Без спецзасобiв, спецназу i таке iнше.

З паспортизацією зможе, а без неї ні?
Шерифу все одно це не доручать.
Справа з мінуванням доволі гучна, тут треба спецслужбам звітувати про ліквідацію небезпечного терористичного угруповання, не з сепарюгами ж їм перестрілюватися.
І знову ж таки, щоби на копійку легше вирахувати гіпотетичного чувака, якого можливо і в природі не існує, не варто всю країну перетворювати у концтабір.

Назад
Зверху Знизу