да всё не ясно, как и прошлой теме про этот перекресток на десяток страниц
.
повторяюсь: разрисуйте плиз перекресток со знаками кому не лень.
.повторяюсь: разрисуйте плиз перекресток со знаками кому не лень.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
.ну да, там так знаки и располагаются!
В чем вопрос то?
Человек протупил, решил не обьезжать, нарушил сознательно.
ну смотря откуда ехать
поворот на лево можно делать, так как знак распологается только на первый поворот, чтоб на встречку никто не повернул.
Это когда то, на каком то форуме разбиралось уже!

поворот на лево можно делать, так как знак распологается только на первый поворот, чтоб на встречку никто не повернул.
совсем запутали. так можно чи низзя??
конечно не может поворачивать налево. но на Кирова разве был знак 5.15.1 ?? шото я сомневаюсь.
Чуть-чуть поправил картинку. Со стороны аэропорта висит 5.16
А прямо-направо только в Африке, у нас отменили уже ?
Это ссылка типа истина в последней инстанции?
т.к. если было нарушением, только с той точки гайцы бы себе новую Рублевку отгрохали бы
дыкА там есть знак прямо и на право?
...Это от куда там две проезжих части?...
1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
...
проїзна частина - елемент дороги, призначений для руху нерейкових транспортних засобів. Дорога може мати декілька проїзних частин, межами яких є розділювальні смуги;
...
розділювальна смуга - виділений конструктивно або за допомогою суцільних ліній дорожньої розмітки 1.1 або 1.2 елемент автомобільної дороги, який розділяє суміжні проїзні частини.
...
33. ДОРОЖНІ ЗНАКИ
...
4. Наказові знаки
...
Дія знаків 4.1-4.6 поширюється на перехрещення проїзних частин, перед яким вони встановлені.

розділювальна смуга - виділений конструктивно або за допомогою суцільних ліній дорожньої розмітки 1.1 або 1.2 елемент автомобільної дороги, який розділяє суміжні проїзні частини.
Съезди, посмотри перекресток, найди там разделительные полосы. Сравни с тем, что ты нарисовал. Поймешь что не так.що не так? кажіть
Красиво соскочил.Я зараз не про Гагаріна Х Кірова, а про правильність розуміння правил.
Якщо визначусь в цьому питанні, тоді вже буду позиціонуватись на перехресті Гагріна Х Кірова.
Выше давали ссылку на относительно недавнюю многостраничную дискуссию в этом же разделе форума по этому вопросу. И все перечисленные тобой вопросы в той теме разжевали. Я тебе привел результат обсуждения: можно или нельзя там повернуть налево зависит от того, считать ли островок разделительной полосой или нет. Ты хочешь повторить все с начала?Перш ніж вести дискусію про щось, потрібно визначитись з термінами..щоб один і той же термін всі однаково розуміли. Інакше кожний буде казати про своє.
Я, наприклад, розділяю дискусію про перехрестя Гагаріна Х Кірова на наступні частини:
1) вірність розуміння терміну "перехрестя проїзних частин"
2) на основі 1) зона дії знаків 4.1-4.6
3) визначення проїзних частин та роздільних смуг на вказаному перехресті
4) перехід безпосепредньо до спірнго питання про можливість повороту ліворуч з Кірова на Гагаріна (в будь-якому напрямку руху по Кірова)