Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Штани за 40 гривень, тобто картоха

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
ще не хватало з торбами ходити по базару.
я взагалі ніколи там нічого не купувала.
Усе має свої переваги і недоліки. Ви ніколи не знайдете у супермаркеті такого пітуха щоб навар з нього огонь! Особливо холодець)) І винограда нормального можна купити тільки на базарі.
Я не фанат базарів, більше по супермаркетах. Але я знаю що можна купити краще на базарі))

Усе має свої переваги і недоліки. Ви ніколи не знайдете у супермаркеті такого пітуха щоб навар з нього огонь! Особливо холодець)) І винограда нормального можна купити тільки на базарі.
Я не фанат базарів, більше по супермаркетах. Але я знаю що можна купити краще на базарі))
ідуть поколєнія "зайшов онлайн. заказав, курьер привіз. все. хулі ще час витратчати на таку херню."

ідуть поколєнія "зайшов онлайн. заказав, курьер привіз. все. хулі ще час витратчати на таку херню."
Є ще один момент. Я влітку йшов до супермаркету за продуктами, а поруч стояли бабусі з огірками, кабачками, помідорами.... то я купляв той огірок у них, а не у АТБ.

Є ще один момент. Я влітку йшов до супермаркету за продуктами, а поруч стояли бабусі з огірками, кабачками, помідорами.... то я купляв той огірок у них, а не у АТБ.
Там ще бувают хитровієбані "бабусі" - беруть у оптовиків чи навіть в самому атб і продають як "домашні".

о у вас настрій щось спаскудився, от і ввижається усіляка ***ня)
:D
не можу не погодитись. настрій дійсно паскуднійший.
але ж блін. на каждому кроці всі кажуть шо йде епоха бідності.
а я не хочу бідності.
бідна країна то жах.
Ви ніколи не знайдете у супермаркеті такого пітуха щоб навар з нього огонь! Особливо холодець))
о. ну то ви готувати вміете. а я ні. ну тобто шось основне, то звісно так.
але якось життя не дало мені отого очага де все то можна реалізувати. :D
завжди одна каструлька, сковородка, чашка тарілка. та на тому все
ні часу, ні можливості, ні фактично дому. :збентежений:
Але я знаю що можна купити краще на базарі))
а я боюсь базарів. не можу там сосрідочіцца :D
там всі кричать, пхаються, зазивають, всі на одне лице шо продавці шо продаваємоє)
а поруч стояли бабусі з огірками, кабачками, помідорами.... то я купляв той огірок у них
ну це святе) це більш соціальна допомога, ніж отє всє)

Банщік, удочєрі льодяшку🙄

потім понесла телефон. сказали ***** телефону
Нічого гарного телефону не зроблять, все одно заведеш новий, це я морально підготовляю.
Як у таке лайно можна було вляпатись🤔

правильно, сила земли.

Ви ніколи не знайдете у супермаркеті такого пітуха щоб навар з нього огонь! Особливо холодець))
1000028225.webp

де ділась Нужно Подумать?
до речі.
там рошеновскій Too Cool продають за пачку 54,90 грн. :D
на ньому так і написано.
акція блін.
ледве мимо мене не пройшла.
відчуваю що може пройти мимо Н. П. :контракт:

Назад
Зверху Знизу