Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Схоже, він тут жалкує за часи СРСР.Щойно ми народились,
Нам вручили по ложці
І сказали: в майбутнім
Вас чека бочка з медом.
Треба йти прямо-прямо
Треба йти й не звертати,
Й ви побачите бочку
Й буде в бочці тій мед.
Й от, здається, збулося -
Ми по вуха в тій бочці,
І було б все, як треба,
Тільки в бочці - не мед.
ЮРІЙ ПОЗАЯК 1991
Не жалкує, а іронізує.Схоже, він тут жалкує за часи СРСР.
А, ну тоді, так.Не жалкує, а іронізує.
Схожий вірш є у росіянина Кібірова - А перед ними светлая заря. Теж просякнутий іронією.
побачила у вас в підписі білих котів і згадала що бачила в тік току відео та стріми, де дядько доглядає 7 білих котів.А, ну тоді, так.
Приват і Моно мене своєчасно попередили, що діючим картам скоро пздць - перевипустили і надіслали нові в наші поточні єбєня абсолютно безкоштовно.картку в банке зробити бо стара пошабашила.
Ні, в мене різнокольорові 14 морд. То смайлики тут тільки біленькі..побачила у вас в підписі білих котів і згадала що бачила в тік току відео та стріми, де дядько доглядає 7 білих котів.
хлопця їх хозяїна забрали до армії.
а його сусід тепер має 7 білосніжних без єдиної крапінкі котиків))))
веде стрім, люди на корм кидають і тд.
живе десь в Харкові.![]()
І, як ми жили раніше без цього всього.. Може вдасться дожити до власних гвинтокрильчиків...а я от була пару діб у Дніпрі.
треба було світло зробити в машинці, телефон поремонтувати, та картку в банке зробити бо стара пошабашила.
і от ці пару діб, я залишилась без телефона, машинкі та грошей.
це було ***ть весело![]()
ніхуя це було не класно.Но 2 дня в Дніпрі - це у будь-якому випадку класно
Хостел біля Старокозацької...чалилась гордо в хостелі.
біля Старокозацької![]()
так. до речі виявився "нашим" та дуже чистим. і гарним.Хостел біля Старокозацької...
на походе в супермаркет контент не сделаешь с лета 2022 содержимое в супермаркеты вернулось в полном объёмезнов вертають часи базарів.
деякий роки простіше і навіть дешевше було в супермаркетах.
а тепер он як
як в 90.
жах.
Там десь після першої хвилини у відерцях помідори, прець, капуста.... Так ось вони у 2 (два) рази дешевші ніж у супермаркеті.знов вертають часи базарів.
деякий роки простіше і навіть дешевше було в супермаркетах.
а тепер он як
як в 90.
жах.
я то побачила.Там десь після першої хвилини у відерцях помідори, прець, капуста.... Так ось вони у 2 (два) рази дешевші ніж у супермаркеті.
Ніякі 90-ті не вертаються, овочі на фрукти я вже років з 10 ходжу купувати на ринок, там і дешевше, і охуєнніше все, немає ніякого ****єца вообщє, то у вас настрій щось спаскудився, от і ввижається усіляка ***ня)я то побачила.
ну шож
90 вертаються(
я так раділа шо їх не застала фактично.
то ****ец