Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Штани за 40 гривень, тобто картоха

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
Да уже под 200.
А там желе, а сверху пальмовий шоколад.
Одни из моих любимых конфет.
500 грамм в коробке, а у "реплик" 400 с чем-то.
1733003639999.webp

1733003713985.webp

то шото по багатому :D

"Кінець епохи бідності"©

1733016405101.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якраз нічого дивного. Наприклад наш банан буде в багато разів дорожчим ніж еквадорський.
Але цього року навіть картопля завдяки багатьом чинникам стала для нас екзотикою дорогою.
ну я ж порівнюю гранат та апельсин.
завжди гранатовий сік 100% був набагато дорожче ніж апельсиновий фреш.

а он на картинке, морковка на 200% подорожчала))))

У мене все більш-менш виросло, але в полив я вгатив під 300 кубів на 30 соток. От тупо кожен день 2 єврокуба. Коли треба полити виноград і дерева - ще 5.
Земля була на момент збору "не зовсім суха", не більше. Якби не це - все б згоріло кхуям.

От перцю було ахуєнно від такої температури + полив. Такого врожаю не було ще ніколи.

У мене все більш-менш виросло, але в полив я вгатив під 300 кубів на 30 соток. От тупо кожен день 2 єврокуба. Коли треба полити виноград і дерева - ще 5.
Земля була на момент збору "не зовсім суха", не більше. Якби не це - все б згоріло кхуям.

От перцю було ахуєнно від такої температури + полив. Такого врожаю не було ще ніколи.
Не рахував скільки заплатив за електрику на полив?

У меня в этом году морковка выросла такая, что я её не убирал. Перекопал да и всё.
Та же хня, только укроп осенний дал хороший урожай.
аграрии говорят шо южные (для нас) культуры из-за смены погоды потихоньку идут на север, если вы оптимисты и готовы вкладывать в свой участок то надо задуматься о поливе. Своя скважина или емкость для сбора дождя и насос от солнечной панел(ей)и

У меня в этом году морковка выросла такая, что я её не убирал. Перекопал да и всё.
а що з нею?
У мене все більш-менш виросло, але в полив я вгатив під 300 кубів на 30 соток.
тобто запаси на зиму зроблені? :збентежений:
От перцю було ахуєнно від такої температури + полив.
це той який великий та товстий? в магазинах його майже немає. шопопало.
напевно інші не поливали його.
продайте трохи мені :D

О! Петра в Классе по ценам обошел какой-то иносранец.
Конфеты с виски 814 гривен за коло.

Назад
Зверху Знизу