за 814 наверно литр можно купить и не портить продуктне рівняйте петрмонблан і віскі іносранца.![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
за 814 наверно литр можно купить и не портить продуктне рівняйте петрмонблан і віскі іносранца.![]()
Литр вряд ли. Разве дешевого дерибаса с Малой Арнаутской.за 814 наверно литр можно купить и не портить продукт![]()
Совсем не форумный стандарт.))Виросла розміром з мизинець![]()
Офіційно - арнаут.Кстати, когда-то в Киеве продавался хлеб Арнаутка.
По созвучию - Гарна вутка.
Шутили типа.
Литр вряд ли. Разве дешевого дерибаса с Малой Арнаутской.
Електрика, на щастя, повністю своя. Але вгатили з сусідом в полив десь 1-1.2 МВт-год за 3 місяці. Воду підіймати з 65+ метрів важкувато.Не рахував скільки заплатив за електрику на полив?
Я його так і не навчився вирощувати, тому в мене капі - довгий і не дуже товстий.це той який великий та товстий? в магазинах його майже немає. шопопало.
Таке враження, що ви з Марсу. Те, що багато ланів заміновано та багато ферм знищено не впливатиме на ціни?*****и не з марсу прилетіли пару років тому, вони були і до 19 року. Але ж щось змінилось і окрім *****ів?
та да( нажаль. я люблю його їсти з сиром фета. зараз нам перестали його возити, і в магазинах немає. наіть задорого. можливо десь в Дніпрі. але я не там(але він не лежить нажаль. В'яне і гниє, тому майже весь роздали після збору.
ого. круто! та да. самий раз з панкейками.полуничне і черешневе
Робив я, авторський нагляд забезпечувала матиого. круто! та да. самий раз з панкейками.
було б класно. дізнаюсь де ми будемо і напишу. бо ми тільки відкатуємось ............ і кінца та края не видно цьому.
а це ви його робили?) чи жінка. чи донька?)
ого)))) огого)))Робив я, авторський нагляд забезпечувала матиКоли будете знати, пишіть в особисті, організуємо.
*****и винні за замовчуванням. Бо вдерлися в Україну (до речі, без оголошення війни - ЕсВеО - то гра слів. Як й назва стану у нас).всі, хто завгідно винні, тільки не *****и *****ськи, так?
От шо мені подобається в українціх - так це те, що дев'ять з десяти ну просто експерти, кто чия людина, хто кого куди привів, хто скільки і як спиздив.А от нарциса привели до влади. Ні, не 73% (у Харкові - 90%) довбнів. Їм просто згодували казку про рубаКу-легіня та кінець епохи бідності.
"На хвастуна не нужен нож:
Ему немного подпоёшь -
И делай с ним, что хошь."©
Привели великі дядьки. Розігравши, як по нотам. Закон про продаж землі теж дотисла нинішня зграя. У кого зараз зорані териториї? Хто блокував українські військоі розробки?
В цьому нема нічого поганого.П.с. Провів уявний експеримент серед знайомих. Ті ж хто у чотинадцятому топив за Пороха, через чотири роки вже його ненавиділи і топили за Зеліка
Вгадайте, яке ставлення до Зелика зараз))))
Нічого поганого немає у зміняємості влади. І в тому що у нас цей механізм реально працює.В цьому нема нічого поганого.
Аби тільки не замовчували попередній вибір.
Україна історично більш вільна країна або територія без власної державності.
У нас можуть спробувати на смак й відкинути, а раніш і повісити.
Здається голову відтяти -то не зовсім наше.
На майдані коло церкви
Революція гуде.
- Хай чабан, - усі гукнули, -
За отамана буде.
Та кругом так голосують. Он на виборах у США нарід голосує дивлячись на ціну галлона бензина на заправці.Нічого поганого немає у зміняємості влади. І в тому що у нас цей механізм реально працює.
Погано те, що обирають цю владу ті, хто вважає, що у здорожчанні картоплі винуватий президент, і голос свій віддають керуючись отаким от уявленням о будові держави.
Погано те, що дял приблизно 80% людей уявлення про преидента. депутата, мінстра або представника мццевого саморврядування як про царя, до йякого йдуть з чолобітною по будьякому питанню.
А найгірше у цьому усьому те, що ті ж 80% відсотків не бачать(і не хочуть бачати) зв'язку між совєми діями і тому ****єцу, який на оточує, і в їх картині міра єдина на це причина - поганий цар. От прийде хороший - всім зразу зробить добре. Вирішіть усі проблеми і кжожном роздать по мішку грошей.
Доречі, політтехнологи добре це прохавали і двічи несудимий Вітя Януковіч зі своїм "покращення вже сьогодні" заянв крісло перзидента.
І саме цікаве, що то хто опускав бюллетень "патаму што хазяйственик", патом же опускав бюлетень з Порохом, і потом уже с Зєліком.
Що зовсім не заважає зараз вискакувати із штанів у поривах пролеатрської ненависті.
"Скажи менi, хто твої друзi, i можешь бiльше нiчого не говорити про себе".От шо мені подобається в українціх - так це те, що дев'ять з десяти ну просто експерти, кто чия людина, хто кого куди привів, хто скільки і як спиздив.
І што, ска, характерно, на виборах приводять до влади опозиціонера, якого через чотири роки буть так само люто ненавидіти.
П.с. Провів уявний експеримент серед знайомих. Ті ж хто у чотинадцятому топив за Пороха, через чотири роки вже його ненавиділи і топили за Зеліка
Вгадайте, яке ставлення до Зелика зараз))))
Ты знаешь, еще больше показать мне тсвое остроумие ты сможешь если возьмешь огромный молоток, напишешь на нем "я самый *****тый и острословный юморист" и стаешь им бить меня по голове."Скажи менi, хто твої друзi, i можешь бiльше нiчого не говорити про себе".