Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шоколадница

• Автор теми Автор теми Иpoчka
  • Дата створення Дата створення
Мабуть трохи не той сенс передає слово передчуття. Ось крутиться в голові це слово,, як я його уявляю, але щє не можу сформулювати. Далося мені те прєдвкушеніє, сидить як заноза )), переводчиком не хочу скористатися, хай шпендяє та заноза )) а як українською буде ''послевкусие'' ?)
Ось...
По
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
профессора, доктора филологических наук Александра Пономарева, наиболее подходящим вариантом здесь будет слово передчуття. Тем не менее, данное слово может отражать как ожидание приятного, так и неприятного, проявление интуиции. Если мы говорим о конкретном ожидании приятного, можно также использовать слово передсмак.

Вообще существует несколько вариантов слов, которые передают именно трепетное ожидание чего-то. Среди них:

• передчування;
  • пречуття;
  • прочуття;
  • почування.

Він явно взув чужі сандалі. ))На мою думку. Жмуть вони йому. Хоча ні, завеликі вони для нього, спадають вони з його ніг. Він вже й скотчем їх прив'язує до стоп, але скотч стирається швидко, й той скотч видно всім, то вати в носок напхає, щоб розмір підійшов, думає що вату не видно, але ж ту вату помітно через дирочки в сандалях )), а він вважає зо вату гіхто не помічає )).
Образно кажучи.
Так хочется, что бы закончилась война, что уже фиолетово какой сейчас президент, кто будет потом президент. Лишь бы мир наступил

Мы были сегодня в одном месте. В общем я даже настоящий бронежилет надевала )) Супер... Но какой-то тяжелый.

Еще парочка фоток с пятницы, из экопарка

Октябрьский кузнечик))

IMG_20241011_134213.webp

Это мадам Хрю )

IMG_20241011_145430.webp

....и вот что в итоге нарисовалось
Это когда кота видишь чаще чем муже :квіточка: С котом тоже интересно ))

IMG_20241013_195525.webp

Mutja, хорошо что вы пришли ))) А то я уже испугалась, что вы с форума ушли

Mutja, хорошо что вы пришли ))) А то я уже испугалась, что вы с форума ушли
Приветствую. Был момент, когда не хотелось заходить( как то тема пошла по женской линии). Вроде правдолюбы успокоились не много))) рисунки и фотки возвращаются. Кстати, розовый гиппопотамчик в экопарке красавчик)

Приветствую. Был момент, когда не хотелось заходить( как то тема пошла по женской линии). Вроде правдолюбы успокоились не много))) рисунки и фотки возвращаются. Кстати, розовый гиппопотамчик в экопарке красавчик)
Не сразу поняла про "женскую линию" ))) Вы деликатны )))
Я никак не могу научиться не реагировать на неприятных людей. Но обязательно научусь ) Рисунки и фотки будут )))

О как прелестна ета попа
Как гибок стан, без татуажа...
Такая редкость в наше время.
))
))))) Если бы я сделала все тату которые хотела , то уже кожи чистой не осталось )) И сошла бы с ума...:as is:
Потому что через время, то что нравилось казалось ужасным. И ведь не сотрешь
Столько раз хотела, но ни одной татушки так не сделала )) :незнаю:

Чудовий вечір, скільки авторських малюнків !
Як назовем? ''Дівчинка в кущах зваблює татухою'' ?))
Я замислилась над іншою картиною "Коли закінчиться цей дурдом ?"
Ось людина каже. Аж ніяк він не *******, але сумні речі озвучив...:незнаю:
Не дивится на назву, там про різне

Якщо цікавить моя більш розвернута відповідь - запитуйте, тільки будьте готові до жорсткої парнухи в темі, й не кажіть, що я вас не попереджав. ))
Дякую, але ні. Не тому що я нехтую вашою думкою, а тому що ****уха не подобається.
Нехай у темі буде лише еротика )))

Войну
Що там Трамп з повіями, не заходили в гості вночі, ідей не приносили, платтячко повійки не лягало на плечі, підказуючи ідеї для малюнка ?)
Дідусю Трампу 78 рочків. Навіщо йому повії ? Памперси для літніх людей міняти ?
Ми сьогодні, вся родина, майже до 9 ранку спали. Бо дощ , понеділок, ні в кого ніяких справ не було
Ідей теж поки нема :незнаю: Бо дощ, понеділок... Нецікавий був день :нудно:

Назад
Зверху Знизу