Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ого. Літо? В нас холодригааааУ нас тучи сдуло. На термике на солнце сейчас + 26![]()
Майже спека, якщо не тiнь )) Всеж таки Кременчук південніше та тепліше. Помітила, що дуже скоро така ж погода приходить і до Харкова. Зачекай трохи ))Ого. Літо? В нас холодригаааа
Мої улюблені цукеркиМайже спека, якщо не тiнь )) Всеж таки Кременчук південніше та тепліше. Помітила, що дуже скоро така ж погода приходить і до Харкова. Зачекай трохи ))
Летом запахло ))
Переглянути вкладення 13229269
Цукерок мабуть взагалі поганих не існує ))Мої улюблені цукерки
Ты на фотке выглядишь , как главный отрицательный герой сериала)) Только не обижайся. Отрицательная харизма всегда более привлекательна))Добрался в Ха)
Переглянути вкладення 13229286
Сколько я порезал, сколько перерезалТы на фотке выглядишь , как главный отрицательный герой сериала)) Только не обижайся. Отрицательная харизма всегда более привлекательна))
Положительные герои часто выглядят как дурачки)

Війна змінила всіх ... але виглядаеш гарно. Змужнів. Гарного відпочинку вдома.Добрался в Ха)
))) Вся драматургия основана на конфликте. А главный отрицательный герой - это гвоздь на котором все держится. Обычно самая сложная рольСколько я порезал, сколько перерезал![]()
Ах!...Добрался в Ха)
Поможем) А интересно, есть работы, которые ты никому не показываешь?Нужно как то сделать, что бы Шоколадница всегда была вверху ХФ )))))))))))) Я одна не успеваю))))))))))