Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шоколадница

🔴 18:35 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 18:35 Повітряна тривога в Харків.обл.
Ось приклад творості з боліт і кацапсьокою мовою... шо ти маєш проти цього?

Все що з боліт мене не цікавить
з 24 лютого 2022 року.
Більш вагомі аргументи будуть?
Хочу почитати Особисті, не прикладні , будь ласка)

Все що з боліт мене не цікавить
з 24 лютого 2022 року.
Біль вагомі аргументи будуть?
Хочу почитати Особисті, не прикладні , будь ласка)
А то було не собисте? І ти не відповіла на моє питання.

"Чи залежить мова спілкування/написання від того яка людина і що вона з себе представляє?"

давай, вперед

Я можу вільно спілкуватись на українській мові (українська школа) і на англійскій (з гугл перекладачем)? хаха

Але давай пофілосовсвуємо, якщо на те пішло... Чи залежить мова спілкування/написання від того яка людина і що вона з себе представляє?
Залежить

Залежить!
Тому що ти залежний від того де ти живеш, як ти живеш і що ти хочеш бачити в майбутньому?
Просте запитання, в якій країні ти хочеш жити?

Залежить!
Тому що ти залежний від того де ти живеш, як ти живеш і що ти хочеш бачити в майбутньому?
Просте запитання, в якій країні ти хочеш жити?
Мя... ти хочеш срачу за ради срачу? Людина може спілкуватися і українською і бути злою і гнилою в середені, чи не так?

Я хочу жити в мирній і вільній країні без диктатури де права всіх людей поважаються і захищаються.

Мя... ти хочеш срачу за ради срачу? Людина може спілкуватися і українською і бути злою і гнилою в середені, чи не так?

Я хочу жити в мирній і вільній країні без диктатури де права всіх людей поважаються і захищаються.

Це узагальнена форма утопічного їснування.
Я запитую не про філософію, а конкретно про реальну країну , в якій ти саме хочеш прожити своє теперішнє реальне життя.

Не аргумент. Гнилі люди є скрізь.
А я про що... ;) Звідси - можна писати і розмовляти хоч ельфійскьою,
звісно якщо поважаеш права і свободи ніших людей і не коїш їм зла і неприємностей.

Я запитую не про філософію, а конкретно про реальну країну , в якій ти саме хочеш прожити своє теперішнє реальне життя.
ну натриндіти можна багато, а що до справи? Бо коли починаш питати людей про країну ...
вони в невдовзі опускаютсья до особистого... так і зі мною є...

Зрозуміла.
Діскусії не буде.
В силу вашого пофігізму, своїх аргументів у вас ніт. Цитати інших і пісенні посилання це дитячий лепіт

Таке реальне життя, котя.
ппф, в україномовних громадських місцях і якщо зі мної спілкуютсья українською я переходжу на україньску, для мене це не складно.

Але зневага висітиме в повітрі. І будуть праві. Таке реальне життя, котя.
В мене у технікумі був вчитель інформатики з ієговістів який всер'йоз бажав спалювати книжки з астрономії...
це десь з тієї опери...

Я то ладно... але в тих рігіонах є багато літніх людей біженців зі східу України...
яки не розують україньску... і не хочуть вчитися.. .що усіх бити в облича ногою?

ппф, в україномовних громадських місцях і якщо зі мної спілкуютсья українською я переходжу на україньску, для мене це не складно.

В мене у технікумі був вчитель інформатики з ієговістів який всер'йоз бажав спалювати книжки з астрономії...
це десь з тієї опери...

Я то ладно... але в тих рігіонах є багато літніх людей біженців зі східу України...
яки не розують україньску... і не хочуть вчитися.. .що усіх бити в облича ногою?
Підлаштовуватися … зрозуміла)

Зрозуміла.
Діскусії не буде.
В силу вашого пофігізму, своїх аргументів у вас ніт. Цитати інших і пісенні посилання це дитячий лепіт
в тебе теж саме, я не читав від тебе нічого путього ))) (ніж якись примарні питання...)

P.S. хаха, це жесть як смішно, я не бикую... а вічлево пишу українською мовою намагающись досягти взаєморазуміння ;)

Останнє редагування:
:D
Смішніше не чула на цю тему нічого.
Котя, такі біженці живуть в інших регіонах ;) російської федерації.
Гаразд якщо поміж строк - Україна багатонаціональна і багаторелегійна країна. Державна мова Українська але люди мають право спілкватися та вільно висловлювати думку будьякою мовою, звісно якщо це не порушее закони та сувернітет України.

(люди які говорять/пишуть - ні ти не можеш російскою - порушують конституцію... і вони ще питають про те в якій країні я хочу жити... смішно..)

Ото буде історія. :D
мені достаньо історії тута :браво:

Останнє редагування:
Гаразд якщо поміж строк - Україна багатонаціональна і багаторелегійна країна. Державна мова Українска але люди мають прпаво спілкватися та вільно вісловлювати думку будьякою мовою, свісно якщо

в тебе теж саме, я не читав від тебе нічого путього ))) (ніж якись примарні питання...)

P.S. хаха, це жесть як смішно, я не бикую... а вічлево пишу українською мовою намагающись досягти взаєморазуміння ;)
Це було б смішно, якщо б у мене не було б переосмислення всього сталого.
Країна агресор на протязі багатьох років навʼязувала свою позицію ру.
Що було написано в моєму шкільному табелі
рідна мова
українська мова…
тьфу
Це
З 22 року спілкуюся вживу зі всіма без виключення рідною українською мовою.
Лупаймо сю скалу собі...а шо робить.
Менша донька навчилась говорити, поки жила на ЗУ. Але часто буває в Харкові. І це жесть, як рос.мова до неї вдома липне. Хоча переселенці з Купянська та Вовчанська розбавили своєю говіркою салтівський простір, ми частіше зустрічаємо на майданчиках україномовних діток. Тепер я з малою скидаюсь на переселенців :D а раніше казали шо я західнячка:D бо говорю з дитиною українською. Хоча насправді я просто не соромилась того що мої предки з села і мова в прихарківському селі споконвіку була українська.
Так.
Ми з чоловіком з 22 спілкуємося українською мовою.
Важко було спочатку. Всі оточуючи були здивовані, «вчені» ще і виправляли,насміхаючись при цьому розмовляючи російською, розповідаючи про «свободу слова» і рідну мову. Все один в один аргументи від Ангела)
Чоловіку на роботі було дуже важко…День в день він продовжує спілкуватися рідною мовою і співробітники, принаймні на роботі спілкуються так само. Це вже не маленька праця.
Мене особисто звинувачували в тому, що я «предала родину і язик». Наразі, досі деяки вважають, що з мого боку це якийсь тролінг)
Це не тролінг. Це наше майбутнє.
Я не бачу нашу країну російськомовною. Хочу, щоб їснувало багато україномовних діалектів.
Обожнюю слобожанський діалект

Все один в один аргументи від Ангела)
І? що тут такого?

Обожнюю слобожанський діалект
суржик? :кручусь:

P.S. давай вернимось до контенту цієї теми...
(цей мовний срач від лукавого і насправді створений щоб роздробити Український народ)

Що ти думаєш про ШІ? І Як тобі моя творчість?

P.P.S. Доречі в Суно в мене все Ураїньскою мовою...

Останнє редагування:
І? що тут такого?

суржик? :кручусь:
P.S. давай вернимось до контенту цієї теми...
Що ти думаєш про ШІ? І Я тобі моя творчість?

P.P.S. Доречі в Суно в мене все Ураїньскою мовою...

Не можу відповісти на це питання.
Мій мозок не сприймає російсьмовний контент багатосторінковий )

Не можу відповісти на це питання.
Мій мозок не сприймає російсьмовний контент багатосторінковий )
а малюнки? а пісня? По відьом і каву :зуби::кава:

А взагалі про ШІ? Це чому пропустила???
"російсьмовний контент багатосторінковий"
Отож ти спалилася, тебе це і чипано і ти полізла у тему сратися.... це погано.
Ще раз дух творості... Дуєнде як це звуть в фламенко не залежитиь від мови.

P.S. Бля ... фак... ну чому люди такі... респекта дульки... і ось помідорами закидати не за що це залюбки... ненавиджу...

Останнє редагування:
а малюнки? а пісня? По відьом і каву :зуби::кава:

А взагалі про ШІ? Це чому пропустила???
"російсьмовний контент багатосторінковий"
Отож ти спалилася, тебе це і чипано і ти полізла у тему сратися.... це погано.
Ще раз дух творості... Дуєнде як це звуть в фламенко не залежитиь від мови.

P.S. Бля ... фак... ну чому люди такі... респекта дульки... і ось помідорами закидати не за що це залюбки... ненавиджу...

А що вас більше дратує?!
Що не похвалила вашу творчість чи покритикувала ваше спілкування?!
Ненависть, мда . Дитятко, бажаю вам довгого життя. І бажаю вам ненавидіти ворогів, не інших.

А как получится все-знают при условии, что и выставивший на продажу и тем более купивший - анонимны (на условиях секретности(с)) ?
Под словом "все" я имела ввиду определенный круг людей ))) Своя тусовка богатых людей. Есть коллекционеры искусства, есть кто камни покупает, кто-то покупает коллекционные вина.
Обычные люди видят только круги на воде от того, что в этом мире происходит ))

Назад
Зверху Знизу