Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо за кипишь в Сирии ?

• Автор теми Автор теми Артём92
  • Дата створення Дата створення
А я не смеюсь, я охуеваю.
Охуевать мы будем немного позже, когда трава зазеленеет.

Знаешь, как я тебя определила для себя?
Злой ум :)

Ты умнее многих здесь и все прекрасно понимаешь, поэтому и зол твой ум.

Согласно третьей части выражения - если не можешь предотвратить, изменить, исправить...

ЭТО всё какой-то договорняк между двумя старыми маразматиками.....
Если второй ********** это Оранжевый, то за такое в штатах жестоко наказывают (генерал Флинн не даст соврать) - можно и будущего поста лишиться. А если это Байден, то нафиг оно ему?

Останнє редагування:
Если второй ********** это Оранжевый, то за такое в шатах жестоко наказывают (генерал Флинн не даст соврать) - можно и будущего поста лишиться. А если это Байден, то нафиг оно ему?
у брехуна донні був договорняк з талібаном на який вони посцяли. ніхто нікого не покарав, хоча традиційно трамп несамовито погрожував:
Трамп оставил открытой возможность возобновления военных действий, если талибы нарушат условия соглашения, пообещав, что если условия будут нарушены, «мы вернемся с силой, которой никто никогда не видел».
до речі, саме так і ***ло може наїбати наївного трампа після якихось там угод щодо війни в Україні

***ло в Сирии совсем недавно

подгорает :)

самолет

Так то воно так, але падіння режиму Асаду і ненадання допомоги від Московії вказує на те, що ресурси т.з. росії скінченні і в Україні вона воює ВСІМ, що у неї є.
А при скінченності ресурсів - військових, матеріальних, людських - вони рано чи пізно закінчаться.
Московія воює на максимумі своїх можливостей.

я о том как пу слил пашиняна
(територии за которые он так же как и за Асада **** рвал скока лет....)
дал победить азерам!?

ЭТО всё такой же договорняк с эрдоганом....
теж виникла така підозра - занадто легко *****и зливаються в Сирії. Ще й техніку залишають неушкодженою, як кажуть.

Так он, предполагается, погиб при крушении самолёта. Один в один Пригожин.
О! Прєдполагаєтся! Та не загинули вони обидва. Живуть на своїх віллах у Південній Америці. Там, де раніше жили Гітлер та Елвіс Преслі. На півдні Південної Америки, прямо на краєчку Земного диску. А звістки про смерть, то змова, щоб приховати правду від нас...

А не може так статися,що нове керівництво Сирії буде теж за ***ла?
Там що завгодно ще може бути.

Султан Ердоган сам хоче поцарювати.
Курди з їх «робочою партією» можуть утворити якусь червону республіку.
Колишні Аль-Каїдівці можуть більше до Саудитів дослухатись.

Назад
Зверху Знизу