Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо за кипишь в Сирии ?

• Автор теми Автор теми Артём92
  • Дата створення Дата створення
А скажите, почему именноо сейчас, в декабре 2024 неожиданно, резко, вдруг посыпался Асад?
Окно возможностей. В марте может высвободиться ***ловская армия.
Хз. То так, мысли вслух.
Или ещё хуже, договорняк касающийся Украины тоже.

То что, что там нет боёв вообще, вызывает огромное подозрение.
Поэтому я ж и говорю, что радоваться сильно пока не стоит.
Все очень мутно.

Асад звернувся до США та Дональда Трампа з проханням про допомогу, пообіцявши припинити співпрацю з “Хезболлою” в обмін на збереження контролю над Дамаском, — Bloomberg.
Мені цікаво, чому всі Трампа за **** мають?
Він шо, на когось подібний?

2024-12-07_225150.webp

А скажите, почему именно сейчас, в декабре 2024 неожиданно, резко, вдруг вы захотели стать экспертом по Ближнему Востоку?
Осознаніє, чьто 1 млн постов на ХФ самі нє напішутся, поєтому надо пісáть в каждой тємє.

«Многаполярность» повернулась сракою до ***ла.

А скажите, почему именноо сейчас, в декабре 2024 неожиданно, резко, вдруг посыпался Асад?
Накопичились фактори. Вагнери стерті в порошок в Україні, російська авіація зайнята і потроху зникає в Україні також, Хезбола випижджена в Лівані Ізраїлем, Іран отримує поки що трохи дистанційно чортів від Ізраїлю. А більше нема на кого спертися Асаду. Його люди за нього воювати й не хочуть особливо.

Останнє редагування:
Накопичились фактори. Вагнери стерті в порошок в Україні, російська авіація зайнята і потроху зникає в Україні також, Хезбола випижджена в Лівані Ізраїлем, Іран отримує поки що трохи дистанційно чортів від Ізраїлю. А більше нема на кого спертися Асаду. Його люди за нього воювати й не хочуть особливо.
А не може так статися,що нове керівництво Сирії буде теж за ***ла?

• Це лайк!
Реакції: n*
А скажите, почему именно сейчас, в декабре 2024 неожиданно, резко, вдруг вы захотели стать экспертом по Ближнему Востоку?
А если бы я задала вопрос - почему летом 2024 неожиданно резко вдруг случилось абсолютно сухое лето с одним единственным дождем?
Вы бы заподозрили желание стать экспертом по погоде? :)

Границы для нефти открыты, коридор освобождён. Ждём, с ......

Назад
Зверху Знизу