так едь.**** ты тянешь?выпустятт я узнавал
список документов есть.
точило и хату можно продать онлайн...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
так едь.**** ты тянешь?выпустятт я узнавал
список документов есть.
А что вы будете делать в Азербайджане?выпустятт я узнавал
список документов есть.
вопрос в другом, купят ли мою квартиру на салтовке (район 11 поликлиники) во время войны
а отец в Украине останется?жить. у деда ферма баранов буду стричь и пасти
Для чего вы мне это пишете?Поинтересуйтесь, если вы не в курсе,
сколько женщин сейчас в ЗСУ и Силах Оборони України
Переглянути вкладення 14645072
З ІСТОРІЇ:
- До Ізраїлю був британський мандат, а не Палестинська держава.
- До британського мандату існувала Османська імперія, а не Палестинська держава.
- До Османської імперії була Ісламська держава Мамлюків -Єгипет, а не Палестинська держава.
- До Ісламської держави Мамлюків -Єгипет ,існувала імперія Аюбідів, а не Палестинська Держава. Гофрі IV Булонський, відомий як Годфрі де Бульон, завоював Єрусалим у 1099 році.
- До імперії Аюбідів існувало французьке і християнське королівство Єрусалим, а не Палестинська держава.
- До Єрусалимського королівства існували імперії Омеядів і Фатімідів, а не Палестинська держава.
- До імперій Омеядів і Фатімідів була Візантійська імперія, а не Палестинська держава.
-До Візантійської імперії була велика Римська імперія, а не Палестинська держава.
- До Римської імперії була держава Хасмонів, а не Палестинська держава.
- До Хасмонейської держави це була держава Селевкід, а не Палестинська.
-До імперії Селевкідів існувала імперія Олександра Македонського , а не Палестинська держава.
- До імперії Олександра Македонії була Перська імперія, а не Палестинська держава.
- До Перської імперії була Вавилонська імперія, а не Палестинська держава.
- До Вавилонської імперії існували царства Ізраїль та Юдея, а не Палестинська держава.
- До царства Ізраїлю та Юдеї існувало Царство Ізраїль, а не Палестинська Держава.
-До Ізраїльського царства була теократія дванадцяти колін Ізраїлю, а не Палестинської держави.
- До дванадцяти поколінь Ізраїльської теократії була агломерація незалежних ханаанських міст-держав, а не Палестинська держава.
Насправді цей шматочок землі був усім, - ‼️ОКРІМ ПАЛЕСТИНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ.
жить. у деда ферма баранов буду стричь и пасти
я за..Вступайте в котэличество, у нас нет такой путаницы.
Баст-Подательница Красоты любит всех, кто следует по Тропе вслед за Повелителями.
) като-
жить. у деда ферма баранов буду стричь и пасти
Брехло оно, по "национальности" )а по национальности ты кто?
***дво серобурамалиновое в Швейцарии...?
А мужик реагирует коротко, понятно и по делу
Дед, вы в этом году отобрали почетное звание ******* года у трактораТы педикюр делаешь??? сколько стоит?![]()
С чем я вас и поздравляю ?у нерівному двобою, бо бєларус давно вже вичерпав свій запас дивних мовних конструкцій чи алогізмівДед, вы в этом году отобрали почетное звание ******* года у трактораС чем я вас и поздравляю ?