Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
сомневаюся я...****ить. Только так до них и доходит.
Вдобавок это дешевле и быстрее.
А результат прочнее.
****ить и задом не поворачиваться.сомневаюся я...
если в зоопарке отпиздить обезьяну,она не начнет понимать больше.а просто затаит злобу и в подходящий момент нападет сзади...
А что, уже есть его череп??Ты череп его видел? Скошенная макушка, шея переходит в подбородок. Где он белый, **** ли.
Теперь понятно, почему некоторые дрочат на совокТа не гони. У меня при совке ****** были такие, шо просто капец. А щас не то.![]()
)крім того накроман та пєдофіл...Для неамериканцев: Гейц - это как раз тот поц, что и замутил этот цирк с переизбранием спикера палаты. Enjoy.
Подпись- это максимум, на что она способна по части трезвомыслия.))))попереджаю, там думати треба...![]()
Так. І частина переїхала, на північ. Але небагато хто на подібне здатен - хамасівці залякують людей, пропаганда подібна до російської. І ви частково її цитуєте чомусь.Тобто вони отримали можливість повернутися в Ізраїль і там жити?
Але вирішили шо краще жити в Газі?
Серйозно?
Висновок дуже дивний, щоб не скзати гірше. Якби там ВСЕ було погано, діти б не виживали і жили б вони як ****и в Африці - у мазанках з кізяку. А там пристойні такі домівки, і з роздутим від голодування пузом та в ганчір'ї нікого не видно. Значить, є грошенята? А звідки, я вже писав. Офіційно там 30000 працівників ООН з місцевого населення. Мінімальна платня для працівника ООН біля 10-ки доларів на місяць (судячи з того, що ООНівці отримують в Україні). Це на усіх потрібно 3,5 мільярди на рік. Плюс мільярд з чим-то на гуманітарні програми, Тільки від ООН.Ріст населення як показник добробуту?
Серйозно?
І то треба виясняти звідки у них гроші на дітей?
Якшо в Ізраїлі серйозно обговорюють таку тему, значить треба мінятись з ними територіями.
Євреїв у Газу, арабів в Ізраїль.
Це лінгвістіка від задорнова, земля йому скловатою.Только русскоязычный может найти схожесть в английских словах slav, "слав" (славянин) и slave, "слейв" (раб).
Это как считать что brow, "брау" (лоб) и brave, "брейв" (смелый) это похожие вещи.
Или grow (расти) и grave (могила).
плюс гроші від катару, саудитів, іорданії та власне ізраїлюПлюс мільярд з чим-то на гуманітарні програми, Тільки від ООН.
Саме так. І плюс контрабанда, вище вже писали неодноразово.плюс гроші від катару, саудитів, іорданії та власне ізраїлю
Он древний египтянин или зороастриец? Христианству около 2000 лет, исламу чуть больше 1,5 тысячелетий. 4 тысячи лет назад там жили еврейские племена, но религия от иудаизма отличалась и сейчас ее последователей я не помню.Хха, какая ж, ****а, прелесть - как раз в продолжение нашего разговора:
Переглянути вкладення 14643393
Для неамериканцев: Гейц - это как раз тот поц, что и замутил этот цирк с переизбранием спикера палаты. Enjoy.
ой та нахуя обговорювати взагалі маячню цього невігласа? що він знає про Україну до сср? чи може він знайти її на мапі? що з приводу інших трьох "former soviet states", які потребують захисту у разі агресії з боку *****асії у рамках концепту колективної безпеки? йому дональд команду надав, шавочка затявкала... нагадує мєдвєдєваОн древний египтянин? Христианству около 2000 лет, исламу чуть больше 1,5 тысячелетий.
Я не пойму, что ты комментируешь. Партии я упомнила в контексте духовного и земного. Как пример такого же затягивания. но с элементами свободы. Из этой клетки легче выйти, если даже мясо тебя не прельщает или его там вообще нет.Ты серьезно?
Куда ни глянь - сплошь адепты политических партий и/или фигур.
Причем в гораздо большей степени истовые, чем в опиоидной области.
Поскольку в отличии от теологических посылов эфемерной награды в будущем,
политическая верность приносит плоды вполне ощутимые и сейчас.

Ну и дальнейшая чехарда с коалицией. Их легче понять, они нам почти братья. 

а взагалі про державу? більшу частину своєї багатотисячирічної історії Ізраїля, як держави, дійсно не було: єгипетська імперія, ассірія, вавілонія, рим, халіфат, візантія, османи, британія... бідолашним євреям діставалося від всіх (крім британців)И белый Йосиф нашел себе спасение в цветном Египте, где к тому времени были уже фараоны. Более того, перетащил позже туда и братьев, и вообще соплеменников, которые там расплодились, чтобы впоследствии было чем заняться Моисею.