Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в Израиле?

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
Краще тому сектору піда прийшла років за надцять до цієї дати.
весь світ спостерігав та очикував виправління тих виродків, накачуючи їх грантами на більйони! результат - кількість виродків збільшилася вдвічі, а на планеті стало на три більйонери більше...

конечно, но провокация вполне рабочая до сих пор...
так так... а ще можна розповісти, що всі концтабори - то постановка американців, та вигадано щоб у Нюрнбергу були аргументи для звинувачення ******ів, а євреям надати преференції для заселення палестини. :незнаю:

нічо, вже двадцять місяців Бог спостерігає за цим в Україні... мабуть це частина якогось глобального задуму... промисєл Божий... :незнаю:
Израиль раньше не позволял публиковать фото. Правда, так кошмара раньше не было. Были жертвы терроризма, но это или выстрел, или нож, а не то, что было в поселениях.
А то что у нас было на оккупированных территориях, слабее прошло. Или мир не готов был воспринимать. Мол, ****и не безумные маньяки из ХАМАС. :(

так так... а ще можна розповісти, що всі концтабори - то постановка американців, та вигадано щоб у Нюрнбергу були аргументи для звинувачення ******ів, а євреям надати преференції для заселення палестини. :незнаю:
я хотел лишь сказать, что фото и видео в интернете, как и дети на ковре - ничего не доказывают впринципе. А служат лишь для управления емоциями толпы.

Источник в армии Израиля заявил, что проблему с туннелями и подземными бункерами ****** в секторе Газа решат очень изящно. Сейчас из города Хайфа к Газе плывут два огромных корабля с насосами. Так же евреи готовят множество рукавов. Никто выкуривать из системы туннелей и лазить под землей, вылавливать там ****** не собирается. Их просто затопят морской водой. Это и есть план. Ловко.
Если бы они еще молчали об этом. А то о подозрениях на возрсшую активность ХАМАС промолчали, а тут вывалили. Сделаете, тогда будете говорить. Где-то так.

весь світ спостерігав та очикував виправління тих виродків, накачуючи їх грантами на більйони! результат - кількість виродків збільшилася вдвічі, а на планеті стало на три більйонери більше...
C'est la vie.
Нормальна людина хоче жити, вирощувати, виховувати. Жити і насолоджуватися життям. Це - людина.
Я ніколи не вірив, що 21 століття буде таким. Отрізані голови, закатовані, масові вбиття. Я мріяв про краще. Але.
Знов зіткнення на релігійному та расовому грунті.
Чекаю на приліт НЛО для зачищення цієї планети від людського сміття.

я хотел лишь сказать, что фото и видео в интернете, как и дети на ковре - ничего не доказывают впринципе. А служат лишь для управления емоциями толпы.
там вже були десятки журналістів західних СМІ. а от навіть в Ізюмі були десятки кріміналістів з усього світу при ексгумації, всі дали одностайний експертний висновок. і що? і нічого...

Нормальна людина хоче жити, вирощувати, виховувати. Жити і насолоджуватися життям. Це - людина.
так, я нікому не докоряю. але якщо людство все ж таки дійсно бажає не допустити цих жахів у сучасному світі та майбутньому: час радикально та рішуче діяти саме зараз по всіх фронтах!... до речі, як ця спіраль хаосу та насильства розкручується дуже гарно відображено у фільмі Аранофськи "Мати"

Останнє редагування:
Машина едет на другое предприятие. То было в доинтернетовскую эпоху, конечно, но провокация вполне рабочая до сих пор...
Ты о чем? по твоей логике евреи сами убили или сознательно допустили ******** своих детей?
Так у них каждый человек на счету. И есть поименный список убитых. Этим ни отличаются от других - отсутствием теории больших цифр.
Каждая жертва имеет свое имя.

це правда що *****и останкіно в колір флага палєстіни підсвітили, чі фейк?

мда, це виклик зараз євреям.не відкриватимуть же вони вогонь на ураженя по натовпу? де водомети? сльозогінний газ? до речі,за місяц полякам та латишам приготуватися: отакі орди палестинців будуть пхати на їхні кордони із ***дорусі...

Назад
Зверху Знизу