Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в Израиле?

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
Зря тратилась на такси до базара? :D
Базар там уникальный. :)
И от Яффо вдоль берега до набережной Т-А всего ничего.
Но какой трамвай!
О море мио! Я и про рынок забыла.
Давно это было и кажется теперь, что неправда. :(

Та отож і я про те!
Балістичне *****ське, ********е та бородате гівно, яке щодня прилітає по нам, файєр-шоу тільки на виходах влаштовує. Влучає без візуального супроводу взагалі. Жодна балістика на відео не потрапила, наскільки я пам'ятаю, - тільки крилаті
Твк, якось вони дуже повільно падають. Балістику не бачив, але і крилата перед влученням дуже сильно прискорюється.
Те, що на відео більше схоже на чкісь палаючі шахєди

Одін мєтєоріт, размєром с баскєтбольний мяч, долєтєвший до повєрхності Зємлі - оставіт кратєр размєром с *****скій Крємль і пустиню на всю Масковську область.
А еслi метеорiт iз плутонiя7, оружейного7

Stay strong!

1727808503276.webp

А еслi метеорiт iз плутонiя7, оружейного7
Просто дививсь *****ачу нєдавно про мєтєоріти. Ото і запомнів. Ще подумав - один на Крємль і проблєма рєшена. Ні Крємля, ні Маскви з областю.

А что там хоть за ракеты пускают? Просто расстояние там большое, еще и долететь должно, что-то типа искандеров, что ли?
Скорее всего какие-то производные от совковых Scud / Qiam.
Хотя не исключено, что *****ы что-то подогнали и поновее в свое время.

Ми все непокоїмося, що рососія ядерну зброю розчехлить, а ось зараз Ізраїль без зайвих слів як жахне, ото буде весело.

***ть. Хоть спать нє ложись. Можна і нє проснуцца.

Твк, якось вони дуже повільно падають. Балістику не бачив, але і крилата перед влученням дуже сильно прискорюється.
Те, що на відео більше схоже на чкісь палаючі шахєди
То, что вы видели, это обломки сбитых ракет.

Назад
Зверху Знизу