Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Если уж так акцентировать, как Тори, то попередник работал на ***ла гораздо плодотворнее... И еще мило беседовал, докладывая об успехах...а попередник на кого работал?
Мир мне видится каким-то растянутым во времени и пространстве консолидированным Адольфом относительно евреев.як канадці-палісранці попали до Канадського парламенту?![]()
і який же був "результат" роботи попередника? а от чинник попрацював два роки на славу - що і призвело власне до нападу... факти - річ впертато попередник работал на ***ла гораздо плодотворнее...
сподіваюсь, що не Arbeit macht Frei (да пробачать мене німці)А дальше что?
Предполагаю, что недалеко до того, что евреев перестанут принимать в университеты и на работу, с учетом требований толерантности.сподіваюсь, що не Arbeit macht Frei (да пробачать мене німці)
у совку так було. але ніхто не пам"ятає про совковий антисіметизм.недалеко до того, что евреев перестанут принимать в университеты и на работу, с учетом требований толерантности.
Все равно в университетах над ними УЖЕ откровенно измываются.
Результат можливо зараховувати й на поперечника.Просто цьому прийшлося опинитися у кульмінації та з усим надбанням "успіхів". Я ж при цьому не заперечую й його власні про%би..і який же був "результат" роботи попередника? а от чинник попрацював два роки на славу - що і призвело власне до нападу... факти - річ вперта
Забыли и другое.у совку так було. але ніхто не пам"ятає про совковий антисіметизм.
ааа, тобто всі "перемоги" - на чинника, всі пройоби - на попередника?Результат можливо зараховувати й на поперечника.Просто цьому прийшлося опинитися у кульмінації та з усим надбанням "успіхів". Я ж при цьому не заперечую й його власні про%би..

Это результат того, как можно упороть людей, постоянно оглашая списки якобы ущемленных.Умом этого не понять. Дно.
дно ще попереду... як казав класік - астанавітєсьУмом этого не понять. Дно.
Я таке не говорив.ааа, тобто всі "перемоги" - на чинника, всі пройоби - на попередника?![]()
Вспомнить, во что превратили ЮАР.Это результат того, как можно упороть людей, постоянно оглашая списки якобы ущемленных.
Идея, возведенная в абсолют, породила абсурд.
це точно не у лапках має бути?поточних вундеркіндів при владі.
Результат такой- при попереднику я жил, работал и "уставал" на диване, а сейчас я с автоматом в "поле".Результат можливо зараховувати й на поперечника.Просто цьому прийшлося опинитися у кульмінації та з усим надбанням "успіхів". Я ж при цьому не заперечую й його власні про%би..