Статус: Онлайн
Повідом.: 50094
Повідом.: 50094
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Питання: нахіба він війну починав?Він об Європу ноги витирає, ні в *** не ставить, а тепер йому потрібна допомога?
Питання: нахіба він війну починав?
Питання: нахіба він війну починав?
Прогнило все.Та *** з тим старим *****ом, а на що розраховувало військове командування?
"Їм наказали, вони виконували наказ". Це основна відмазка німецьких генералів в Нюнберзі. Декого з них повісили.Та *** з тим старим *****ом, а на що розраховувало військове командування?
Так він же сам головнокомандуючий...))Та *** з тим старим *****ом, а на що розраховувало військове командування?
Если он назначает главу разведки по своему мнению и соображению - его разведка.Зеленський таки невиправний.
Це не його розвідка, а нашої країни.
"Моя розвідка повідомляла мені – росіяни діляться розвідданими з іранським режимом і допомагають їм".
Старий ***** розігнав військове командування і порозставляв хомчаків з таранами.Та *** з тим старим *****ом, а на що розраховувало військове командування?
Оказалось, что имел право. И имеет.Старий ***** розігнав військове командування і порозставляв хомчаків з таранами.
рассчитывало, что все пройдет гладко. Это как игроман, которому один или несколько раз повезло выиграть. Для трумпа Венесуэла была, грубо говоря, тем, что для ***ла крым. Первым успехом, который прошел гладко. Они оба поверили в себя и - обосралисьа на що розраховувало військове командування?
Він розмовляє "мовою трампа" з трампом та американцями, які обрали трампаЗеленський таки невиправний.
Це не його розвідка, а нашої країни.
"Моя розвідка повідомляла мені – росіяни діляться розвідданими з іранським режимом і допомагають їм".