Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
И ты уверен, что это гарантирует, что больше такого не будет?
Есть необходимые условия и достаточные. Изучи с помощью ИИ.
В этом случае это необходимо но недостаточно.
Кстати, следующий этап - Ермак и глава СБУ первый, дружбан Зе, забыл фамилию, который все слил или из-за ******и или агент в самом начале 22 года. Должны отвечать если виновны.

Есть необходимые условия и достаточные. Изучи с помощью ИИ.
В этом случае это необходимо но недостаточно.
Кстати, следующий этап - Ермак и глава СБУ первый, дружбан Зе, забыл фамилию, который все слил или из-за ******и или агент в самом начале 22 года. Должны отвечать если виновны.
Только в математике и логике, если честно ..))

Що ми зрозуміли після Мюнхенської конференції. Аналіз ВВС​

найголовніше - змінилася тональність розмов про Україну на панелях конференції. Якщо раніше найчастіше проблеми безпеки України розглядалися окремо від питань безпеки Європи, то сам тон десятків обговорень зараз свідчив, що до політичного мейнстріму міцно увійшла теза про те, що безпека України - це невід'ємна частина безпеки Європи і розділяти їх просто неможливо.................
Ще одна тема, яка часто виникала під час обговорень Мюнхена, - можливе прискорене набуття Україною членства в Євросоюзі. Про це почали говорити наприкінці минулого року, коли виявилося, що це положення фігурує у злитому в пресу плані мирного врегулювання.
Єврокомісарка з питань розширення Марта Кос у рамках однієї з панелей Мюнхена визнала: нинішні правила членства не дозволяють навіть думати про те, що Київ теоретично може увійти до ЄС наступного року, до початку нового бюджетного циклу Євросоюзу.
"Але методологію (розширення), яку ми зараз використовуємо, створено для миру... Але ми маємо знайти рішення, як подолати розрив між нинішньою методологією та геополітичними викликами. Ми не можемо більше чекати, – сказала вона. – Це - об'єднання Європи... і це набагато важливіше, ніж просто розширення Євросоюзу".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Що ми зрозуміли після Мюнхенської конференції. Аналіз ВВС​

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Європейці: ми не здатні забезпечити безпеку Україні, так само, як і власну.

знаю я таких беженцев. Сначала были в Черногории, потом в Португалии пол года. Там месяца 4 ждали разрешения в гамерику, типа от войны. Спрашиваю, какая в Черногории или Португалии была война от которой вы убежали, аж за океан - молчат :D
А если в общем, то, к сожалению, в большинстве стран востосточной Европы для барышень мужчина - средство и инструмент для достижения своих целей, а не равноправный партнер.
І що? Її право. Та й нащо їй сидіти в Португалії чи Черногорії, якщо може легально в Штати поїхати.

Я думаю, что вы себе дорисовали образ этой девушки исходя из своего, печального, жизненного опыта.
И этот образ имеет мало общего с реальным убитым человеком.
Якщо коротко.
Сім'я багатодітна, набожна. У 2022 з Білої Церкви евакуюються до Німеччини. Не те щоб Біла Церква була дуже небезпечним містом, але прильотом бували і бувають.
Проживши 1½ роки в Німеччині, сім'я евакуюється подалі - за б'ютіфул оушен.
Церква (мабуть якась протестантська) допомагає осісти в Юті. Звідки вони розїжджаються по США.
Катерина зустрічається з американцем, живуть разом в Огайо, він збирається одружитися з нею, але її це лякає і вона тікає від нього до своєї матері в Північну Кароліну. Починає спілкуватись з іншим хлопцем. Це було близько 2 тижнів тому.
Жених-******* бере зброю, їде в Пн. Кароліну, заходить до будинку її матері. Там у ліжку (!) знаходить колишню дівчину і її нового бойфренда. Напередодні у них було перше побачення. Ну і останнє, бо колишній вбиває майбутнього і набожну дівчину з багатодітної сім'ї.

Як вам таке?

Як співалось у *****ській пісеньці: "єслі тьі пьйош с ворамі - опасайся за свой кошьільок"

Напередодні у них було перше побачення.
Перше побачення — і вже в ліжку… :(
Наскільки я знаю, набожні люди з таким обережні й зазвичай не проти одруження (навіть навпаки — «за»).
Сумно це… Якби я була в Україні, мабуть, усе було б інакше.

Так. І якби вона не народилася в Україні, то ми би про цей випадок ніколи б й не дізнались.
Дівчина явно не збиралася повертатися до Білої Церкви й народжувати 6 дітей, як її матінка. З ходу почала влаштовуватись на новій motherland, але щось пішло не так...

Церква (мабуть якась протестантська) допомагає осісти в Юті. Звідки вони розїжджаються по США.
Значить мормони, люті сектанти.
А вони нікого просто так не відпустять.
Натуральна мафія.

• Це лайк!
Реакції: ja
Значить мормони, люті сектанти.
Ну мормони не є деструктивною тоталітарною сектою.
Я релігію розглядаю як бізнес. Не ходити до ПЦУ - це як перестати скуплятись в АТБ. Вони й не помітять твоєї відсутності. А от бути парафіянином маленької церкви, це як бути постійним клієнтом маленької компанії. Захочете залишити їх - у справу підуть прохання, сльози, погрози, шантаж. Але не вбивство! Ну, хіба у самому крайньому випадку)))

Трамп реально може бути *****ом, але він не сам по собі.
Люди які керують Трампом просто найобують пацаків.
Так само як Маск.
А всі ті авіаносці, які пригнали останнім часом, зовсім не проти Ірану.
Іран то найобка. Пацаків будуть бомбити.
Роз'їбуть *****, потім виступить Трамп, скаже, я так хотів миру, але не вийшло, тому довелося таки в'єбати. А мало буде, то я і ядерною зброєю в'єбу.

Назад
Зверху Знизу