Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Есть необходимые условия и достаточные. Изучи с помощью ИИ.И ты уверен, что это гарантирует, что больше такого не будет?
Только в математике и логике, если честно ..))Есть необходимые условия и достаточные. Изучи с помощью ИИ.
В этом случае это необходимо но недостаточно.
Кстати, следующий этап - Ермак и глава СБУ первый, дружбан Зе, забыл фамилию, который все слил или из-за ******и или агент в самом начале 22 года. Должны отвечать если виновны.
найголовніше - змінилася тональність розмов про Україну на панелях конференції. Якщо раніше найчастіше проблеми безпеки України розглядалися окремо від питань безпеки Європи, то сам тон десятків обговорень зараз свідчив, що до політичного мейнстріму міцно увійшла теза про те, що безпека України - це невід'ємна частина безпеки Європи і розділяти їх просто неможливо.................
Ще одна тема, яка часто виникала під час обговорень Мюнхена, - можливе прискорене набуття Україною членства в Євросоюзі. Про це почали говорити наприкінці минулого року, коли виявилося, що це положення фігурує у злитому в пресу плані мирного врегулювання.
Єврокомісарка з питань розширення Марта Кос у рамках однієї з панелей Мюнхена визнала: нинішні правила членства не дозволяють навіть думати про те, що Київ теоретично може увійти до ЄС наступного року, до початку нового бюджетного циклу Євросоюзу.
"Але методологію (розширення), яку ми зараз використовуємо, створено для миру... Але ми маємо знайти рішення, як подолати розрив між нинішньою методологією та геополітичними викликами. Ми не можемо більше чекати, – сказала вона. – Це - об'єднання Європи... і це набагато важливіше, ніж просто розширення Євросоюзу".
Папіздєлі і разошлісьЩо ми зрозуміли після Мюнхенської конференції. Аналіз ВВС
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
але славік через призму скляночки з аналізом бібісі щось там "зрозумів"Папіздєлі і разошлісь

Європейці: ми не здатні забезпечити безпеку Україні, так само, як і власну.Що ми зрозуміли після Мюнхенської конференції. Аналіз ВВС
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
І що? Її право. Та й нащо їй сидіти в Португалії чи Черногорії, якщо може легально в Штати поїхати.знаю я таких беженцев. Сначала были в Черногории, потом в Португалии пол года. Там месяца 4 ждали разрешения в гамерику, типа от войны. Спрашиваю, какая в Черногории или Португалии была война от которой вы убежали, аж за океан - молчат
А если в общем, то, к сожалению, в большинстве стран востосточной Европы для барышень мужчина - средство и инструмент для достижения своих целей, а не равноправный партнер.
Якщо коротко.Я думаю, что вы себе дорисовали образ этой девушки исходя из своего, печального, жизненного опыта.
И этот образ имеет мало общего с реальным убитым человеком.
Перше побачення — і вже в ліжку…Напередодні у них було перше побачення.

ахахахахі набожну дівчину з багатодітної сім'ї.
Як вам таке?

Значить мормони, люті сектанти.Церква (мабуть якась протестантська) допомагає осісти в Юті. Звідки вони розїжджаються по США.
Ну мормони не є деструктивною тоталітарною сектою.Значить мормони, люті сектанти.
Навіщо ?поїхала да і Бог с тобойЖених-******* бере зброю,
Ну это совсем сюр. Хотя может я уже древний.Там у ліжку (!) знаходить колишню дівчину і її нового бойфренда. Напередодні у них було перше побачення.