Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Президент США Дональд Трамп публічно заявив про готовність взяти на себе зобов’язання щодо участі Америки в майбутній обороні України.
У відповідь на питання про готовність США захищати Україну в разі порушення умов можливого припинення вогню глава Білого дому заявив, що впевнений у тому, що росія знову не вторгнеться в Україну.

“Я твердо відчуваю, що вони не здійснять повторного вторгнення, інакше я б не погодився на це”, — заявив Трамп.
Тверді відчуття та його готовність можуть стати завтра забуті назавжди, як приїде Дмитрієв та розкаже байки, чи встане сам не з тої ноги.
Як страшно мати справу з непослідовним не зовсім адекватним стариканом в питаннях життя і смерті

Останнє редагування:
камон. навіть, як 70% зникне. то лярд залишиться...
Бородатый анекдод:

Сидят две планеты в пивной.
- Шо-то ты плохо выглядишь.
- Да как-то нездоровится, зуд по всему телу, шкура сохнет.
- А, так это у тебя человечество завелось.
- Так а что же делать?
- А ничего, само скоро пройдет. (с)

Останнє редагування:
Где-то я уже это слышал: "Если бы мы не захватили Крым, там бы уже было НАТО"

Останнє редагування:
Сенат США проголосовал за запрет президенту США Дональду Трампу предпринимать дальнейшие военные действия против Венесуэлы без одобрения Конгресса. Об этом сообщает Axios, передает УНН.

Дурной пример заразительный.
Ничего нового Трамп не делает.
Здесь нобелевка точно не светит.
Разве что с ***лом поделит.

а с кем ты соседствуешь со стороны Аляски, старый *******?
Кстати, там, вроде, с островом Вагнера Врангеля (тем, что сейчас администрируется из Анадыря, если шо - этих врангелевых островов развелось...) всё превесьма "неоднозначно".

Соответственно и с Беринговым проливом...

Назад
Зверху Знизу