Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Так чім закончили???? 🤷‍♀️
На данный момент, по крайней мере, ситуация во взаимоотношениях с Трампом сейчас для Украины не хуже, чем была тот же месяц назад.
Как бы явного и видного невооружённым глазом принуждения Украины к мировой сделке на условиях ****и не состоялось.И Зеленский как бы при этом смог сохранить главного заокеанского партнёра...
По главным для нас вопросам - территории и безопасность, договоренности, как желает Украина, пока нет.

Розуміющий позицію свого друга, чи куміра, чи шефа, чи...???? .
От же ж пісдільник...

Розуміющий позицію свого друга, чи куміра, чи шефа, чи...???? .
От же ж пісдільник...

зачем этот ***** палится такими мелкими нюансами "я его понимаю" ... и так далее..

Это типо чтобы подлизнуть ***лу яйца по любому поводу?

Останнє редагування:
Сталося невидане – рижий довбограй, сам без відчуття гумору та сарказму, таки розсмішив коміка словами що расєя хоче процвітання Україні

зачем этот ***** палится такими мелкими нюансами "я его понимаю" ... и так далее..

Это типо чтобы подлизнуть ***лу яйца по любому поводу?
***** тебе посоветовал поменять аватар именно на это .... отвлекает и ...

20251229_085859.webp
20251229_085850.webp

Как говорится - сам себя не похваишь, никто не похвалит

Думаю - чого я зайшла в цю тему?
А.... перемовини.
***лу таки вдалося одного разу сказати чисту правду про наміри.
В ніч перед вторгненням.
Ні. Двічі.
Пізніше він сказав - мі еще не начиналі.
А залежить не від перемовин, а від того, наскільки втомився наш народ і чи годен він далі терпіти.
Ото і весь референдум.
Історія першої половини 20 сторіччя вже все показала, що потрібно для розуміння.
І для оцінки ваги перемовин з московією.

Трамп теж сказав чисту правду. :)
- На відновленні України можна багато заробити.
Якщо продовжити цю думку, то чим більше того, що підлягає під відновлення, тим більший прибуток.

***лу таки вдалося одного разу сказати чисту правду про наміри.
байдуже, що ***ло говорить своїм брехливим отвором. в нікого (я впевнений навіть у трумба та його гоп-компанії зятів) немає жодних сумнівів про його наміри вести геноцид та війну й надалі попри там що...
трумб ще навесні усвідомив, що потужно обісрався зі своїми обіцянками, а тому просто тягне час, намагаючись не виглядати при цьому повним *****ом і імітує якусь миротворчу діяльність, яка схожа на перегони Формули 1 - 57 однакових кіл...
на імітацію також вказує залучення якихось девелоперів та зятів, а не державних офіційних осіб з якимось рівнем компетенцій та відповідальності перед Конгресом...

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу