Я это к тому, что идёт передел сравнимый с тем, что было после второй мировой войны и то, что раньше работало, сейчас перестало, хотим ли мы этого или нетВзгляды по поводу НАТО или мира любой ценой?
Даже с потерей своего собственного города.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я это к тому, что идёт передел сравнимый с тем, что было после второй мировой войны и то, что раньше работало, сейчас перестало, хотим ли мы этого или нетВзгляды по поводу НАТО или мира любой ценой?
Даже с потерей своего собственного города.
Просто заселять. Одного разу там нікому буде сказати, що це расія.Хз. Кітай хоче третину *****ської території. Забере?
Там стоят боевые части разных стран НАТО. Удар по этим частям будет объявлением войны странам НАТО.Вы как считаете, ната будет защищать своих членов, типа Литвы или Эстонии если ***ло решит напасть?
Каспаров недавно по этому поводу предельно ясно выразился.Там стоят боевые части разных стран НАТО. Удар по этим частям будет объявлением войны странам НАТО.
Конечно если народ этих стран не захочет драться за свою независимость, то и солдаты других стран не будут ******* за них.
Економічно Китай вже за Уралом, і захапав вже дофіга, причому років 15 тому. Там навіть в деяких місцях юанями розраховуються.Економічно можливо.
Коротше, всі зіллються.Там стоят боевые части разных стран НАТО. Удар по этим частям будет объявлением войны странам НАТО.
Конечно если народ этих стран не захочет драться за свою независимость, то и солдаты других стран не будут ******* за них.
Так конечно, если давно есть магазины, где на дверях написано, что русским не входить) Как за Уралом -хз, но в Хабаровске - массовое явление.Економічно Китай вже за Уралом, і захапав вже дофіга, причому років 15 тому. Там навіть в деяких місцях юанями розраховуються.

за великий чудовий океан, чи бодай за Райн...Коротше, всі зіллються.
наше Прикарпаття нагадує.остроили специально дорогу для лесовозов, которые вывозят лес из **** в Китай, равнодушно оставляя голую пустыню.
шо вам нагадує? Чужа країна вивозить наш ліс і не насаджує молоді ділянки?наше Прикарпаття нагадує.
Хуже. Люди, які повинні той ліс оберігати - вирубують начісто.шо вам нагадує? Чужа країна вивозить наш ліс і не насаджує молоді ділянки?
Їбашат той ліс, аж щєпкі лєтять. То бидлу буде штраф, якщо сухий пеньок додому буде тягти з лісу. Бо ліс, то народне добро. Нєхуй пєнькі у народа красти. Да.Звісно.. не хочу сперечатись, бо якщо у простого люда є якась можливість бракон'єріть чи ліс десь рубануть, то вони це зроблять - за кожним не можливо ганятись.
Я все ж таки не можу повірити, що прямо так як Китай - лісовозів їдуть сотні. І нове ж не насадять. Не можна порівнювати.
ЗИ. Не люблю, коли починають перебільшувати і рівняти незрівняне, - зрадойобствувати.
так - так, "насаджує"... особисто єрьмак 1 млрд дерев насадив.насаджує молоді ділянки?
О. Пішла писати контора) Єрмак якраз по лісовим насадженням спець))так - так, "насаджує"... особисто єрьмак 1 млрд дерев насадив.
****ять кругляк будь-який. Живий. Не мертві дерева. Вивозять фурамі з причепамі. Все схвачєно на рівні мерів і мєнтовських полканов. Хто їх зупинить? Рядовиє поліцаї? В надцатому році, мєнтовська охорона стрілялась з спєцназовцамі. Бо другі грабували елітні котеджі, а перші мали ті котеджі охороняти і приїхали на виклик сигналізації. Навскідку п'ять трупов з обох боків. Бо охорона пов'язала грабітєлєй бєз зброї, а виручать їх приїхали вже напакованиє спєцназовци.Щось все ж таки можна і треба вирубувати?
Хтось дозволи має.
Буреломи не треба хіба вичищати? Знаю ліс поруч дачі - якась хвороба на соснах, та по Чугуївській трасі це добре видно - всюду рижі голі сосни, дивитись страшно. Ніхто нічого не вирубує, не прочищає від тих, що вже впали, хоч і треба.
Чи тільки смереки та бук потрібні лісорубам?
А деревья омелой заражённые ,вдоль дорог.Это все чистить надо.И вроде разрешить людям ,берите на дрова ,а хватит ли совести взять больное ,без хамства и жадности ?Щось все ж таки можна і треба вирубувати?
Хтось дозволи має.
Буреломи не треба хіба вичищати? Знаю ліс поруч дачі - якась хвороба на соснах, та по Чугуївській трасі це добре видно - всюду рижі голі сосни, дивитись страшно. Ніхто нічого не вирубує, не прочищає від тих, що вже впали, хоч і треба.
Чи тільки смереки та бук потрібні лісорубам?
"Я тэбэ aдын умный весч скажу, только ты не абижайса."за великий чудовий океан, чи бодай за Райн...
О, Каспаров - это голова!Каспаров недавно по этому поводу предельно ясно выразился.