Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Вы как считаете, ната будет защищать своих членов, типа Литвы или Эстонии если ***ло решит напасть?
Там стоят боевые части разных стран НАТО. Удар по этим частям будет объявлением войны странам НАТО.

Конечно если народ этих стран не захочет драться за свою независимость, то и солдаты других стран не будут ******* за них.

Там стоят боевые части разных стран НАТО. Удар по этим частям будет объявлением войны странам НАТО.

Конечно если народ этих стран не захочет драться за свою независимость, то и солдаты других стран не будут ******* за них.
Каспаров недавно по этому поводу предельно ясно выразился.

Коротше, всі зіллються.

Економічно Китай вже за Уралом, і захапав вже дофіга, причому років 15 тому. Там навіть в деяких місцях юанями розраховуються.
Так конечно, если давно есть магазины, где на дверях написано, что русским не входить) Как за Уралом -хз, но в Хабаровске - массовое явление.
В Забайкалье китайцы построили специально дорогу для лесовозов, которые вывозят лес из **** в Китай, равнодушно оставляя голую пустыню. Так прикиньте - к этой дороге русским не разрешено подходить за 200м. :D
Китайский феодализм в полный рост...
А русские бабы рады создавать семью с китайцами и выполнять план по количеству детей, провозглашаемый попами и ***лом.
Все путем, короче.

Звісно.. не хочу сперечатись, бо якщо у простого люда є якась можливість бракон'єріть чи ліс десь рубануть, то вони це зроблять - за кожним не можливо ганятись.
Я все ж таки не можу повірити, що прямо так як Китай - лісовозів їдуть сотні. І нове ж не насадять. Не можна порівнювати.

ЗИ. Не люблю, коли починають перебільшувати і рівняти незрівняне, - зрадойобствувати.

Звісно.. не хочу сперечатись, бо якщо у простого люда є якась можливість бракон'єріть чи ліс десь рубануть, то вони це зроблять - за кожним не можливо ганятись.
Я все ж таки не можу повірити, що прямо так як Китай - лісовозів їдуть сотні. І нове ж не насадять. Не можна порівнювати.

ЗИ. Не люблю, коли починають перебільшувати і рівняти незрівняне, - зрадойобствувати.
Їбашат той ліс, аж щєпкі лєтять. То бидлу буде штраф, якщо сухий пеньок додому буде тягти з лісу. Бо ліс, то народне добро. Нєхуй пєнькі у народа красти. Да.

Щось все ж таки можна і треба вирубувати?
Хтось дозволи має.
Буреломи не треба хіба вичищати? Знаю ліс поруч дачі - якась хвороба на соснах, та по Чугуївській трасі це добре видно - всюду рижі голі сосни, дивитись страшно. Ніхто нічого не вирубує, не прочищає від тих, що вже впали, хоч і треба.

Чи тільки смереки та бук потрібні лісорубам?

Хтось дозволи має.
Буреломи не треба хіба вичищати? Знаю ліс поруч дачі - якась хвороба на соснах, та по Чугуївській трасі це добре видно - всюду рижі голі сосни, дивитись страшно. Ніхто нічого не вирубує, не прочищає від тих, що вже впали, хоч і треба.

****ять кругляк будь-який. Живий. Не мертві дерева. Вивозять фурамі з причепамі. Все схвачєно на рівні мерів і мєнтовських полканов. Хто їх зупинить? Рядовиє поліцаї? В надцатому році, мєнтовська охорона стрілялась з спєцназовцамі. Бо другі грабували елітні котеджі, а перші мали ті котеджі охороняти і приїхали на виклик сигналізації. Навскідку п'ять трупов з обох боків. Бо охорона пов'язала грабітєлєй бєз зброї, а виручать їх приїхали вже напакованиє спєцназовци.
Пам'ятаєте такє?

Хтось дозволи має.

А деревья омелой заражённые ,вдоль дорог.Это все чистить надо.И вроде разрешить людям ,берите на дрова ,а хватит ли совести взять больное ,без хамства и жадности ?

****ять кругляк будь-який. Живий. Не мертві дерева. Вивозять фурамі з причепамі. Все схвачєно на рівні мерів і мєнтовських полканов. Хто їх зупинить? Рядовиє поліцаї? В надцатому році, мєнтовська охорона стрілялась з спєцназовцамі. Бо другі грабували елітні котеджі, а перші мали ті котеджі охороняти і приїхали на виклик сигналізації. Навскідку п'ять трупов з обох боків. Бо охорона пов'язала грабітєлєй бєз зброї, а виручать їх приїхали вже напакованиє спєцназовци.
Пам'ятаєте такє?
та чула щось таке давненько.
Хто їх зупинить? Рядовиє поліцаї?
Звісно, ні

Назад
Зверху Знизу