Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
2025-11-28_081417.webp

А у нас в 2019 не так было?
??? Я даже затрудняюсь ответить... Упрек в мою сторону или за всех?))))
Одно дело у нас, Украина - младенец демократии, а другое дело США - патриарх и образец, особенно, если почитать Жору нашего Морана..)))

Останнє редагування:
Правильно, всяких осло... мистов пускать надо, а остальных - выгонять. Давайте-давайте, ****итянские грабежи вам медом покажутся.
Для таких выводов нужна опора на статистику, а не частные случаи... Настоящие мыслители так не делают по крайней мере..:збентежений:

Как думаете, отмашку опять дали Штаты на продолжение " банкета"?

Так, як на мене, операція по дискредитації Президента України продовжується.
І це вже було (операції по дискредитації українських президентів). Наприклад, брехливі обвинувачення Кучми в поставках 'Кальчуг' , які були інспіровані США.

І це вже було (операції по дискредитації українських президентів). Наприклад, брехливі обвинувачення Кучми в поставках 'Кальчуг' , які були інспіровані США.
А може це боротьба з корупцією, бо дуже треба...

Без посилок з Китаю, пільг для ФОП і корупції: МВФ дає гроші, але з болючими умовами​

МВФ та Україна досягли попередньої домовленості про нову програму фінансування. Рішення ще має остаточно схвалити Рада директорів фонду. Нову програму планують почати попри те, що попередня мала працювати до 2027 року. І цього разу МВФ планує дати Україні удвічі менше грошей, заохочуючи її шукати внутрішні резерви.

Щоб отримати гроші, Україні треба буде виконати низку вимог, які багато кому в Україні не сподобаються. Це стосуватиметься і ФОПів, і "посилок з Китаю", і користувачів OLX, а врахувати це треба буде вже під час ухвалення бюджету на наступний рік.
За новою програмою, якщо її схвалять, Україна може отримати 8,1 млрд доларів за 4 роки. Попередня програма, розпочата у березні 2023, передбачала надання Україні 15,6 млрд - також впродовж 4 років, і до неї була прив'язана допомога від партнерів на понад 150 млрд доларів. Остаточне схвалення програми станеться після того, як Україна виконає попередні умови, а також за наявності достатніх гарантій фінансування від донорів.
"Очікується, що ця програма стане каталізатором масштабної зовнішньої підтримки для подолання дефіциту фінансування України", - заявив голова місії МВФ Гевін Грей. Він також оцінив базовий дефіцит України у фінансуванні на наступні чотири роки у 136,5 млрд доларів. Зокрема, у 2026-27 роках Україні поки що не вистачає близько 63 млрд доларів для покриття всіх існуючих та відомих видатків.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Де Зеленський, а де його завхоз?

Ота самая п..да с усами высказалась о легитимности Зе

Назад
Зверху Знизу