Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Я начебто ніде не оцінював якість репостів, тільки відмітив, що для тебе конче важно прокукурікати, навіть якщо те ж саме з'явилося парою постів вище. Чи ти теж, як хтиве ***, читаєш тільки себе (але це теж не точно)?
Для мене? Ти зараз до мене? Давай посилання на кукуріку через два пости, або не кукарікуй сам

‼️США можуть передати Україні ракети Tomahawk як елемент гарантій безпеки у разі досягнення мирного врегулювання, повідомляє The Washington Post.

Зазначається, що такі поставки розглядаються як альтернатива розміщенню на українській території військових контингентів європейських країн — варіанту, проти якого категорично виступає росія.

Для мене? Ти зараз до мене? Давай посилання на кукуріку через два пости, або не кукарікуй сам
Я не хтивий, який ретельно відстежує мене на форумі і старанно ліпить буряки на кожне моє повідомлення, навіть якщо це абсолютно безглуздо (наприклад, про підтримку військових). тому за тобою не стежу. Але періодично це з'являється, я раніше тобі про це писав, а вчтора ви з Сефідю лаялися з того ж приводу.

Я не хтивий, який ретельно відстежує мене на форумі і старанно ліпить буряки на кожне моє повідомлення, навіть якщо це абсолютно безглуздо (наприклад, про підтримку військових). тому за тобою не стежу. Але періодично це з'являється, я раніше тобі про це писав, а вчтора ви з Сефідю лаялися з того ж приводу.
Та просто ти сказав "лайно" на копіпаст юзера. Не просто копіпаст, а лайно..Тому я взагалі і зазначив, що сприйняття змісту залежить від того, хто його сприймає. Я не зазначав конкретно тебе. Копіпаст - то копіпаст. Можливий у багатьох, особливо коли через деякий проміжок часу по темі. А ось лайно/ не лайно- це вже інше ...
Ти ж зі своїм "кукуріку" звернувся особисто до мене

Говорю же - он необучаемый. :)
Горохом об стенку, хоть говори, хоть не говори.
регулярно дублирует посты, которые появились на пару минут раньше? Нет, это называется "вода не держится в жо... организме".

Юрасик, лайно/не лайно - це суто власне враження. А якщо згадати (історично) основні уподобання багатьох юзерів ( по тим же політичним опитуванням в темах минулого) то враження та реакції мають певний відтінок.Особливо по відношенню то тих, хто не з їх "гуртка".

Yurassik

только мне кажется, что сейчас у него запор вместо "вода не держится в жо... организме"."?? :ги:

Останнє редагування:
Говорю же - он необучаемый. :)
Горохом об стенку, хоть говори, хоть не говори.
Сефіда, мова йшла взагалі не про мене, а ви влізли :D
Добре , що в цій американській темі ви не вахтьор та не можете оперативно підчищати свої ляпи "після того як " , залишаючи за собою останнє слово.

Сефіда, мова йшла взагалі не про мене, в ви влізли
Точно ? Точно-точно-точно ???
Дозор!
Вам что ли, платят за дурацкие бессмысленные копипасты?
Вчера на ночь подумала, что только этим можно объяснить ваше упорство и дикую лексику в отношении Сефиды со сдергиванием маски благопристойности.

Для мене? Ти зараз до мене?
... періодично це з'являється, я раніше тобі про це писав,
а вчтора ви з Сефідю лаялися з того ж приводу.

:) ;)
Читать, сцуко, всю тему. А не засирать тем, что уже было
И потому регулярно дублирует посты, которые появились на пару минут раньше? Нет, это называется "вода не держится в жо... организме".

Yurassik

только мне кажется, что сейчас у него запор место "вода не держится в жо... организме"."?? :ги:
Ти це про кого?

До речі, всім відомо, що ти , слава Богу, не страждаєш запорами на ХФ.А це добро для організму у нашому з тобою віці
Точно ? Точно-точно-точно ???

:) ;)
Сефіда ви зараз абсолютно маніпулюєте Видючи оці всі дописи в мою адресу, як "копіпасти" в даній поточній ситуації .

Сефіда - маніпулятор

Интересно, что Китай насчёт этого плана? Им не выгодно, что бы эта война заканчивалась, им не выгодно, что бы *****ы усиливались. Они прекрасно понимают, о том против кого гамерика хочет перетянуть *****ов на свою сторону за счёт Украины. Комментариев пока не слышал на эту тему от китайцев

Дозор!
Вам что ли, платят за дурацкие бессмысленные копипасты?
Вчера на ночь подумала, что только этим можно объяснить ваше упорство и дикую лексику в отношении Сефиды со сдергиванием маски благопристойности.
чего-то вспомнился шакал Табаки при Шер-хане..
Не лезьте к Дозору, пусть пишет, копипастит, пусть участвует в жизни форума, иначе скоро останется полторы калеки, которые вообще захотят тут копипастить.

Интересно, что Китай насчёт этого плана? Им не выгодно, что бы эта война заканчивалась, им не выгодно, что бы *****ы усиливались. Они прекрасно понимают, о том против кого гамерика хочет перетянуть *****ов на свою сторону за счёт Украины. Комментариев пока не слышал на эту тему от китайцев
вивчають матеріал. бо "документ" написаний настільки абсурдно, що незрозуміло, до яких наслідків здатна привести його імплементація...

Славко! Разве тебе не индексировали четырежды пенсию, начиная с весны 2022 аааааа..... года?
Вместо того чтобы посадить воюющую страну на урезанный паек и все бросить на армию.
:D

Ммм....Ваш сегодняшний паек, наверно, не будет отличаться от этого урезанного для всех?
Правда хорошо, когда специалисты, которые полжизни получали знания и несут ответственность перед обществом, сильно отличающуюся от вашей, будут тоже искать по магазинчикам скидки на печенье?)
Трудно вывести девушку из совка)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу