Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
А что он не так сказал? Что нужен мир, что план плохой и надо работать? Тоже самое, что и все на форуме.

Оппозиция возбуждена))
Как же они хотят ухватит власть))
Ппц. Смело конечно, во время войны хотеть вляпаться в этот ****орез. Не каждый захочет.
Совковый инфантилизм из тебя не выветрится до гроба... Ненавидеть, ("презирать") власть и желающих туда попасть и при этом требовать от власти улучшения жизни..

Останнє редагування:
Лёшу - губошлепа забыли спросить. Я б предложил ему не языком показать , как" родину любить"
Дозор не знает наверно, что языком мозг управляет, как и остальным человеком, например, идущим в атаку...

а де у світі (крім чучхе та петрократій Близького Сходу) ти знайдеш щось інше?
Люмпен- пролетариат везде такой, если ненавидит не за конкретные действия, а просто за то, что власть. (как написал липкий)

если ненавидит не за конкретные действия, а просто за то, что власть.
ну я, наприклад, ненавидів Зе і всю його творчу ****обратію ще задовго, як він став "владою".. він просто мені огидний був разом з усім свої кварталом, квном, хріпотцой та фільмами собчак...
зараз я намагаюся зберігати нейтралітет лише до його постаті. уся інша ****обратія з його, так званої партії, має бути передана суду після закінчення війни.

Останнє редагування:
ну я, наприклад, ненавидів Зе і всю його ****обратію ще задовго, як він став "владою".. він просто мені огидний був разом з усім свої кварталом...
зараз я намагаюся зберігати нейтралітет лише до його постаті. уся інша ****обратія з його, так званої партії, має бути передана суду після закінчення війни.
Ты не понял? За что ненавидел укажи , иначе тот же люмпен..

«Час закінчувати це лайно» — в такому тоні США тиснуть на Україну та Європу щодо плану Трампа, який «майже не підлягає обговоренню», пише (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) Financial Times.

Вчорашня зустріч в українському посольстві США, несла «нудотний тон» — так обстановку охарактеризував один з європейців. Через жорстку позицію американців, «дискусія швидко вийшла з-під контролю». Повірена США в Україні заявила, що «це питання лише в часі, коли Києву доведеться укладати угоду».

Далі Дрісколл війну назвав «лайном», яке потрібно закінчувати та заявив, що «Україна перебуває в дуже поганому становищі, і зараз найкращий час для миру». Він наполягав, щоб Зеленський підписав угоду до четверга.

Посли ЄС, які були присутні на зустрічі, назвали посили США «шокуючими», вони охарактеризували пропозицію США як «стратегічну перемогу росії». Американці у відповідь — заперечили, що план Трампа – «найкраще, на що Україна може розраховувати».

Назад
Зверху Знизу