Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Та навіть ваш міг би застати. Якби захотів
та допоміг вчасно

1763758387306.webp

Пропала тема про США. :D
Ідуть антикоррупционери, мабуть, здаватися і одразу - НА ВЫБОРЫ!))

***, .в Британии 10 лет не было выборов во время войны. Черчиль вообще занимал 2 поста - премьер-министра и министра обороны. И тоже находились те, кто злоупотреблял на своем месте. Но кто ненавидел Черчиля?
Наверно, наша карма такова, что нихрена мы не ценим, нихрена не видим главное...
А потом пожинаем...И так не один век.
Думайте як хочте) Я сказала більше, ніж навіть бажала.
Сравнили *** с пальцем

Это черт, что нас запугивает?
Пусть молится, чтобы американцам, не дай Бог, никогда не пришлось переживать такие зимы ...
Какое кащунство...

Миру після наступного четверга не буде: Путін дав зрозуміти, що війна в Україні найближчим тижнем не закінчиться, - BBC News

▪️Він не відкинув пропозицій, але заявив, що вони потребують «детального обговорення» - процесу не швидкого.
▪️Особливо зважаючи на те, що Путін прямо заявив: його цілком влаштовує і воєнний сценарій. Це навряд чи здивує тих, хто уважно читав 28 пунктів американського плану.
▪️Далеко не всі пункти плану виглядають вигідними для Кремля. У ньому немає ані конкретних механізмів щодо нерозширення НАТО - однієї з ключових вимог Москви, ані чітких обмежень на наступальний потенціал України, на які там також розраховували.
▪️Не менш незрозуміло, як Москва відреагує на пропозицію відмовитися від усіх територій за межами Криму, Донбасу, а також Запорізької й Херсонської областей - особливо з огляду на вчорашній демонстративний візит Путіна у військовій формі до командного пункту угруповання «Захід».
▪️Не слід забувати, що багато пунктів - від скасування санкцій до обмежень на розширення НАТО - потребують погодження не лише Росії та України, а й широкої коаліції європейських країн.

Як буде розвиватися цей потенційний мирний план, передбачити складно, але одне ясно: завершення війни до Дня подяки, швидше за все, не відбудеться.

Какое кащунство...
) Т.е. после того, что Трамп наплел про выкраденного/убитого/растворенного в кислоте Хашоги
- считаете что "там" вообще что-то есть ? Внутри
Там можно ау крикнуть и ответа эхом не услышать.

вы решили мне дать прописные истины?
Если бы президентом был тогда Петро, аплодировали бы стоя Петру.
Я ЭТО хотела сказать.
Но вас эта прописная истина вряд ли устроит.

Если бы президентом был тогда Петро, аплодировали бы стоя Петру.
Я ЭТО хотела сказать.
Но вас эта прописная истина вряд ли устроит.
НП, вам озвучить фразу по поводу - почему нет, невозможно вами описанное ?
В меня , конечно, полетят все тапки и камни, но я могу :D

Назад
Зверху Знизу