Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
не зрозуміло, як проводити "військову операцію" проти наркокартелів та найомних командос у джунглях за допомогою "ескадрілій авіакрил" та есмінців? без boots on the ground? хіба що блокаду влаштувати :незнаю:
Набутылить Мадурку

Набутылить Мадурку
А потім як ? Це ж було вже (с). В Іраці, в Афганістані.
Є попит на наркоту (американці купують спокійно ?) - буде пропозиція і будуть люди-картелі мати бабло - і будуть "шикувати" владу так чи інакше. Кого не постав замість того неугодного - він не стане владою.

Dxnv_iwXcAEmNDc.webp

А потім як ? Це ж було вже (с). В Іраці, в Афганістані.
Є попит на наркоту (американці купують спокійно ?) - буде пропозиція і будуть люди-картелі мати бабло - і будуть "шикувати" владу так чи інакше. Кого не постав замість того неугодного - він не стане владою.
А ще бильше тут про це писали таки як ти експерди.))))))))))))))

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Маючи заявлені статки понад 480 мільярдів доларів та частки власності в таких компаніях, як SpaceX, X та Neuralink, Маск вже має величезну владу в технологічній, космічній, штучному інтелекті та комунікаційній галузях. Він також прагнув використати це багатство та вплив у політичній сфері, підтримавши кампанію президента Дональда Трампа 2024 року на сотні мільйонів доларів та очоливши Департамент ефективності урядування (DOGE), який працював над скороченням федерального бюджету та чисельності робочої сили на початку роботи адміністрації.

Якщо він досягне статусу трильйонера, експерти попереджають, що його влада може ще більше зрости та поставити під загрозу здатність світових урядів та законів стримувати його.

«Є причина, чому ми повинні говорити про олігархію, бо велике багатство перетворюється на недемократичну владу», – каже Ахмед.
Гроші і політика

Багато хто в США вже стурбований зростаючою роллю багатства в політиці та його впливом на законодавців. Дослідження Pew 2023 року показало, що понад 70% американців вважають, що мають бути обмеження витрат на політичні кампанії, тоді як 85% вважають, що «вартість політичних кампаній ускладнює хорошим людям балотування на посади», а 80% сказали, що ті, хто жертвує кошти на кампанії, мають занадто великий вплив на членів Конгресу.

Раніше існувало більше обмежень щодо суми коштів, які окремі особи та організації могли вкладати у вибори. Спірне рішення Верховного Суду 2010 року у справі «Сітізенс Юнайтед проти Федеральної виборчої комісії» скасувало гарантії фінансування виборчих кампаній , які обмежували «незалежні» політичні витрати компаній, що не йшли безпосередньо кандидатам чи партіям, відкривши шлях для суперкомітетів політичної дії (PAC) та потоку корпоративних внесків. Покійна суддя Верховного Суду Рут Бейдер Гінзбург назвала це рішення найгіршим за свій час , і кілька штатів офіційно заявили про підтримку конституційної поправки, яка мала скасувати її. Але 15 років потому рішення залишається в силі, а багатство найбагатших компаній та окремих осіб лише зросло.

Останнє редагування:
А ты с SALD работаешь?
Мне Python как инструмент без надобности, я не программер никоим боком.

:D :іржач::іржач:А почему ты так забздел? Уже и спросить нельзя.. Я же не сказал, что я с Python на ты...:ги:

мне Питон в работе нахой не нужон.
а от славіку наче ну конче потрібен. то він просто модняве слово десь почув... намагається бути у трендах. завтра про кріпту тобі буде розповідати

Мне Python как инструмент без надобности, я не программер никоим боком.
Він не тільки для програмерів. Науковці їм заміняють матлаб або інші кади для чисельного моделювання, бо працює швидше і безкоштовний.
Але про пітон для хіміків я ще не чув.

Він не тільки для програмерів. Науковці їм заміняють матлаб або інші кади для чисельного моделювання, бо працює швидше і безкоштовний.
Але про пітон для хіміків я ще не чув.
Для фармацевтичних хіміків - тим більше. Бо існують ефекти синергізму, які матлаб не може врахувати.

Славиквсе уже поняли, что экспертнее тебя никого нет. Пей таблетки, писяй и спать!
Зачем вы с ним диалоги ведёте? Он шелестит. Причем реально без шуток.
Я давно заметил.
Думаю он недееспособный.
Зачем ему внук интернет провел, и научил пользоваться, непонятно.

Назад
Зверху Знизу