Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Порівнював пропаганду в СРСР та сучасну російську?

Сьогодні ввімкнув "Прямий - Телеграм треба заборонити, Порошенко - красаўчик! Вимкнув.

Пошукай російську рекламу "Максу". "Здєсь всє своі!"
Детский сад .. что можно понять из єтих двух слов хз о чем??Порошенко небось взрослій и он обїяснял почему надо закріть?

???? Только у меня в десятке какая-то дикая херня с переключением клавиатурі???

???? Только у меня в десятке какая-то дикая херня с переключением клавиатурі???
А нехер было ИИ тупыми вопросами задрачивать :D Теперь имеешь местное восстание машин на отдельно взятом компьютере :D

Порошенко небось взрослій и он обїяснял почему надо закріть?
Нет, это были два сюжета отдельно. Какой-то клоун задвигал про телегу, а потом Потроха с дронами и другими презентами военным показали.

Если за 30 секунд не блеванёте, уже хорошо. Сидит ***** перед стиралкой и спрашивает "Кукушка, кукушка, сколько... Гигачат, где второй носок?" (ты ещё так с ИИ не общаешься? ;) )

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Типа, суверенный мессенджер. Такую же х..ню продвигают и у нас. С традиционным опозданием в 3-4 года.

Людям, слушавшим радио через КВ глушилки, ага. Спутникового (в т.ч. Инета с VPN) тогда не было.

Но загребать жар чужими руками подонки умели и тогда.

Нет, это были два сюжета отдельно. Какой-то клоун задвигал про телегу, а потом Потроха с дронами и другими презентами военным показали.

Если за 30 секунд не блеванёте, уже хорошо. Сидит ***** перед стиралкой и спрашивает "Кукушка, кукушка, сколько... Гигачат, где второй носок?" (ты ещё так с ИИ не общаешься? ;) )

Типа, суверенный мессенджер. Такую же х..ню продвигают и у нас. С традиционным опозданием в 3-4 года.

Людям, слушавшим радио через КВ глушилки, ага. Спутникового (в т.ч. Инета с VPN) тогда не было.

Но загребать жар чужими руками подонки умели и тогда.
Що це таке, Peter Pan ?? Чия це феня??? Почему я должен разгребать єту гору намеков хз на что ? тут інформації на два речення, перепиши .

"Вже і зараз". ***** можно и молотком, и ножом. При известных навыках - даже голыми руками.

Вопрос не в телеге, вопрос в таких кэрманычах.

А нехер было ИИ тупыми вопросами задрачивать :D Теперь имеешь местное восстание машин на отдельно взятом компьютере :D
Да при чем здесь ИИ, переставил мне мастир десятку горбатую..

Почему я должен разгребать єту гору намеков хз на что ? тут інформації на два речення, перепиши .
Какие именно слова непонятны? Но вначале проконсультируйся с Интеллектом для *****ов. Разжёвывать понятное даже школьникам желания нет.

"Вже і зараз". ***** можно и молотком, и ножом. При известных навыках - даже голыми руками.

Вопрос не в телеге, вопрос в таких кэрманычах.
Я пока вижу неумение или не желание внятно связать десяток слов в два предложения. Ті сравниваешь телеграмм с "Голосом Америки"?? Єто же как х с пальцем, сходство есть, но по существу ничего общего.

Какие именно слова непонятны? Но вначале проконсультируйся с Интеллектом для *****ов. Разжёвывать понятное даже школьникам желания нет.
Брн , слова по отдельности понятни, проблема в том, зачем ти их так склеил.
*** мне нужна твоя жвачка ?

сходство есть, но по существу ничего общего.
А вот твоё колебание синхронно с "линией партии" общее с этим имеет. Сильное сходство!

> Брн , слова по отдельности понятни,

Димокс, это не ИИ случайно? А с Сабурки из персонала есть кто?

А вот твоё колебание синхронно с "линией партии" общее с этим имеет. Сильное сходство!

Опять басни и намеки, ті искренне не понимаешь свое сходство с тем анекдотом..
Ти звик спілкуватись з одними й тими ж людьми і тобі не треба розказувати "анекдот" повністю, достатньо назвати номер зі списку анекдотів. ))Але я ж не з вашого гуртка замкнутого, мені спробуй так, як в середній школі навчали.

Peter Pan, це тобі​

Різниця між понятійним і притчевим (образним/символічним) мисленням:

Понятійне мислення (Концептуальне)

• Що це? Це мислення, яке оперує абстрактними поняттями, логічними категоріями та чіткими визначеннями.
  • Як працює? Воно прагне до систематизації, об'єктивності, точності та універсальності висновків. Завдання — дати вичерпне, однозначне та раціональне пояснення.
  • Де використовується? У науці (фізика, математика, логіка), філософії (аналітична), юриспруденції.
  • Ключові риси:
    • Пряма передача ідеї.
    • Використання термінів та формул.
    • Акцент на "що є" (факти, закони).
      Притчеве мислення (Образне, Символічне)
  • Що це? Це мислення, яке оперує художніми образами, алегоріями, метафорами та розповідями (як-от притчі, байки, міфи).
  • Як працює? Воно прагне передати глибинний сенс, мораль або світоглядний принцип через конкретну, зрозумілу історію. Воно розраховане на інтуїтивне та емоційне сприйняття.
  • Де використовується? У літературі, мистецтві, релігії та народній мудрості (наприклад, у творчості Григорія Сковороди).
  • Ключові риси:
    • Непряма (алегорична) передача ідеї.
    • Використання символів та сюжетів.
    • Акцент на "як це проявляється" або "яким має бути" (сенс, цінності, етика).

Единственное, что сегодня с силой заставил себя глянуть с этого цирка одного актера на Валдае.
Просто увидел коммент в телеге (относится курьезно к США)

Назад
Зверху Знизу