Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Большая "посудина"

Кто сосчитал, столько там самолетов на борту?
Кстати, Кузнецова уже распилили? А то бы закоптил рядом небо психической атакой :D

Большая "посудина"

Кто сосчитал, столько там самолетов на борту?
Кстати, Кузнецова уже распилили? А то бы закоптил рядом небо психической атакой :D
В тех шо постарше до сотни помещалось. У этого 70-80 скорее всего на борту. И да, он в одиночку не плавает. Такшо кузя его и в бинокль вряд ли смог бы разглядеть.

Насчёт Томагавков решение пока не принято
як воно і буде прийнято ( у чому я сумніваюся), то яка реалізація? наземна модифікація bgm-109g - вже 3 десятирічча як знята з озброєння... :незнаю:

як воно і буде прийнято ( у чому я сумніваюся), то яка реалізація? наземна модифікація bgm-109g - вже 3 десятирічча як знята з озброєння... :незнаю:
*****и досі не можуть повірити що з Магур їхні гвинтокрили збивали. Кажуть - ето нє возможно.

Более 10 самолётов - заправщиков ВВС США сегодня ночью массово вылетели по неизвестной причине в Европу. Очевидно спешат у Бєлгорід
20250929_133852.webp

В тех шо постарше до сотни помещалось. У этого 70-80 скорее всего на борту. И да, он в одиночку не плавает. Такшо кузя его и в бинокль вряд ли смог бы разглядеть.
да , понятно. К тому же на борту вплоть до 5000 военных может быть с учетом и экипажа авианосца и авиагруппы,

Останнє редагування:

Спочатку атакамси в промислових масштабах і 2 томагавки (для почину і дефлорації "червоної лінії") -- і я сам прапор 3×7 повішу на об'єкті: "Trump is Trump. 2 нобелевські премії цьому молодому чоловікові !"

Назад
Зверху Знизу