Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а що ви ще від нього бажали б почути? він політичний банкрот - без жодної стратегії, уявлення що робити, оточений невігласами-кар"єристами, які очикують його смерті чи імпичменту...Рижий хер
Я бажаю тільки прояснити наскільки він "краснов"а що ви ще від нього бажали б почути? він політичний банкрот - без жодної стратегії, уявлення що робити, оточений невігласами-кар"єристами, які очикують його смерті чи імпичменту...
на 100-500Я бажаю тільки прояснити наскільки він "краснов"
А може там і щось по Епштейнуна 100-500
тільки ще гірше. він просто куплений з потрохом... для того він і запровадив власну кріпту, у яку ніхто не вкладається, крім кремлядєй... для ***ла кинути шматочок 10-20 лярдів цьому кловану - то дріб"язок...
ні... на це всім начхати... якби було б, це американські спецслужби нарили б ще торік...А може там і щось по Епштейну

а що, були інші сподівання?Мда....Ну и дела....
Водевиль. Если бы нас не касалось...а що, були інші сподівання?
Я був досить здивований, коли він сів на Алясці з кремлівським царОм в одне авто.Це зовсім не по протоколу, й ще не зрозуміло хто кому запропонував ( або наказав) так поїхати з летовища..Вони їхали декілька хвилин, говорять приблизно до 10. Після цього в підсумку бункерний починає першим прес-конференцію, що також зазвичай не за протоколом й перші слова, які говорить це те, що він радий бачити Трампа живим(!!!) і здоровим.Ну прямо контрольне попередження...А Трамп був зовсім там засмучений...ні... на це всім начхати... якби було б, це американські спецслужби нарили б ще торік...
цього павича просто купили... гуртом... і задешево.
думки. Хоча може це все тільки результат особистості, поведінки та звичок отого рижого дідугана
ось чого очикував я...Водевиль. Если бы нас не касалось...
Навангуйте что-нибудь позитивное...ось чого очикував я...![]()