Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Как ни странно, выиграл Зеленский, дсже отсутствуя.
Думаю, внутри Украины его рейтинг вырос. На контрасте с этими упырями.
Может, и в Европе. Украина и Европа по одну сторону баррикады, а эти обадва по другую.

Для украинцев в ЕС это гуд ,чем дольше война тем лучше. Тем больше времени будут сидеть в ЕС, для украинцев, которых ждёт мобилизация или уже мабилизированы ничего не поменялось.

Чего расти рейтингу ?

А
А что будет если ***ло и Зеленский встретиться друг с другом ??? Ничего. Ведь ***ло стоит на своём, Зеленский на своём. Поэтому все это бред.
Сказано ж - "тепер все залежить від УКРАЇНСЬКОГО президента". І буде так, що він відмовився і Трамп вмиває руки. "Це проблема ЄС", а "я займаюсь МАГА". Все вже озвучено неодноразово. І передбачувано.

Сказано ж - "тепер все залежить від УКРАЇНСЬКОГО президента". І буде так, що він відмовився і Трамп вмиває руки. "Це проблема ЄС", а "я займаюсь МАГА". Все вже озвучено неодноразово. І передбачувано.
Так думаю и будет .трамп понял,что ничего не может сделать. И хоче красиво слиться и дальше играть в гольф

1755351101720.webp

Не выйдет.Скоро выборы.
а йому піхуй. він використав Респів, як плотік до влади (і власної безкарності)... що там далі - не його проблема, бо його найближча певна проблема - то смерть... Респи вигрібатимуть за цим ***лосмоком ще декаду...
ідеологічно тромб з канонічними Респами не має анічого спільного. мага - то взагалі, як саркома на тілі партії... або пиявка...

я б зауважив, що перші чотири пункти може і недалекі від правди, бо стосуються суто вилизування та обсмоктування двома дідами прутні та ректуми одне одного. п"ятий пункт (головний) - результат двох-трьох пляшок божолє, які в"їбав вєдмєдєв. бо ніякого спільного комюніке, резолюцій чи протоколу вчорашне шапіто не народило...

А так можно??? Он сильнее, значит, не чирикай!
"Дескать, если "Чёрная кошка" бледная мошка - то лапки вверх и не чирикай!"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не учёные ещё в ГУРе...

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу