Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
На Алясці пуйло обісцяв руду мавпу, яка вважає себе президентом миру - від погроз потужними санкціями до обісцяного **** всього один крок.
Так від початку ж тими санкціями погрожував саме такий ******.
Пес, котрий гавкає - не вкусить.
А цей... навіть не пес. Самозакохана мартишка, вересклива, й злодійкувата. І з відповідним рівнем інтелекту, тобто без такого.
До цього року мені здавалося, що більш тупого лохторату серед країн умовного Заходу (болота - то азєопа, якщо що, населена десь на 80% саме азійцями), ніж в нас (за підсумками 2010, бо все інше на тлі 2010 губиться), не існує.
Я помилявся - амери те перевершили в рази, а якщо зважати на те, що вони не мали ані трьох з половиною сторічь окупації, ані майже 80 років совку, ані декількох хвиль геноциду - то й на порядок.
Дивує навіть не так те, що саме чудить ця руда деменційна бібізяна, як те, що 350 лямів лохторату те ковтають не гірше, аніж ***** - пєчєнєгів.

Ну в бизнесе это почти закон. Пренебрегая правилами конкуренции более крупный вытесняет мелкого.
Это и по моей яме видно в торговле.
Или у застройщиков с преференциями от власти.

Но чтобы в политике такое было после всяких лиг наций и оонов с ратифицированными документами...
А так можно??? Он сильнее, значит, не чирикай!
Возврат к Аттиле и прочим византиям.
Так глядишь, и римское право отменят.
И вообще, если я маленькая худышка, то любой громила имеет право отнять у меня сумкк.
Ты слабее, значит, не чирикай. :(

2025-08-16_145656.webp

І, безумовно, президент Трамп, який є господарем і президентом, не хотів би, я думаю, дозволити щось, що змусило б його виглядати слабким.
А може як раз тского і хотів.
З нього, яе з гусака вода. Але це міг бути сигнсл для Зеланського - навіть об мене ***ло витирає ноги, так що вже про тебе казати.
Схиляє до капітуляції у такий оригянальний спосіб.

Как ни странно, выиграл Зеленский, дсже отсутствуя.
Думаю, внутри Украины его рейтинг вырос. На контрасте с этими упырями.
Может, и в Европе. Украина и Европа по одну сторону баррикады, а эти обадва по другую.

Хочет водичку в Донецк
Давай, ***ло, в замен вступление в НАТо.
Обмен.
И прощаемся навсегда.
Я считаю что ненужно отказывать ***лу. Просто нужно выдвигать серьезные условия.
А Донбасс вернётся потом.

И в НАТО Украину примут, именно мгновенно, за неделю, поверьте. Как только ******** ***** даст добро.
Никаких других причин не существует, остальное выдумки.

Назад
Зверху Знизу