Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Кстати, незнаю, фейк, или не фейк.
Но это то, о чем мы тут говорили с кем-то, толи с Алексом, ещё пару лет назад.
Что Украина вступит в НАТО, тогда, когда *****ы разрешат западу взять Украину в НАТО. И не иначе. Так как там нет яиц совсем.

И просто попалась щас новость, и флешбекнуло.

резюмуємо: в Україні гинуть люди, винуватець та вбивця тиснув мені тільки но руку і запросив у гості, але все залежить ЛИШЕ від Зеленського, який має укласти угоду з вбивцею та порушником міжнародного права, бо сосія - велика, а Україна - ні.

я нічого не втратив?

Останнє редагування:
Как хитро рыжий черт вошел в сговор с серым чертом и переложил ответственность за войну на Зеленского.
Так может дойти до того, что наши победители будут переведены в ранг побежденных агрессоров, а эти обадва глазками луп-луп.

1000006124.webp
Все що треба знати про піндосську армію...
Screenshot_20250816_075503_Reddit.jpg
20250816_081014.webp

Останнє редагування:
І це важливо, коли дві великі держави знаходять спільну мову, особливо якщо йдеться про ядерні держави. Ми - номер один, вони - номер два у світі, і це справді має значення";
Деду налили полную голову русского ****а про величие и старій ******* попліл

Трамп ***, наелся блох.
Так феерично дать в штангу на своей территории, причём дважды - в феврале в Овальном кабинете и вчера на Аляске - это надо уметь. И это лишь полгода.

Українці раніше: Шкода, що ми не такі, як американська армія

Українці зараз: Як добре, що ми не такі, як американська армія

Дійти до того, щоб примусити американських військових розкладати червоного килима під ноги воєнного злочинця, на котрого виданий ордер на арешт міжнародним судом... Це - не просто ганьба, це кінець Америки.

Дякую, Боже, що я - не *******, і не американець.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу